Lyon – Nice ponturi pariuri 23.05.2021

Ponturi Lyon vs Nice

Lyon si Nice se infrunta duminica seara de la ora 22.00 pe Parc Olympique Lyonnais in cadrul ultimei etape din actuale editie a campionatului francez. Partida este una foarte importanta pentru echipa gazda care in cazul unui succes poate prinde locul 3 ce ii aduce participarea in Champions League.

Ponturi Lyon vs Nice

Lyon.

A avut un parcurs oscilant sezonul actual, insa pe final si-a recapatat forma foarte buna si increderea in fortele proprii reusind sa revina in lupta pentru podium.

In ciuda renumelui sau in 2021 a pierdut 3 partide acasa in campionatul francez cu Metz, PSG si Lille ca adversare, rezultate care pot cantari la finalul competitiei.

In prezent vine dupa 3 victorii consecutive: 5-2 pe terenul celor de la Nimes, respectiv 3-2 cu Monaco, acestora li se adauga un sec 4-1 acasa in fata lui Lorient.

Mattia De Sciglio este disponibil dupa suspendare, dar este putin probabil sa fie titular, in timp ce Jason Denayer revenit contra lui Nimes va alcatui cuplul din centru defensivei.

Memphis Depay joaca ultimul sau meci pentru actualul club in acest weekend, inainte de a pleca liber de contract vara aceasta.

Nice.

Oaspetii au un final linistit de sezon dupa ce au alternat emotiile pozitive cu cele negative, intrand la un momemt dat chiar in hora retrogradarii,in cele din urma Adrian Ursea a redresat formatia.

Poate urca un loc in clasament daca va castiga aceasta infruntare, iar Montpellier nu se impune pe terenul lui Nantes, dar acest aspect conteaza cred prea putin in cazul sau. De evitat in aceasta situatie pronosticuri fotbal sigure bazate pe victoria oaspetilor.

A pierdut precedentele doua deplasari cu acelasi scor 2-0, avandu-le ca adversare pe Dijon si Lille, in ciuda acestor esecuri are un bilant bun afara cu 7 victorii si 4 remize in 18 infruntari.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Lyon (4-2-4): Lopes – Dubois, Denayer, Marcelo, Cornet – Guimaraes, Caqueret – Toko Ekambi, Paqueta, Aouar, Depay.

Nice (4-3-3): Benitez – Lotomba, Saliba, Todibo, Kamara – Thuram, Lees Melou, Boudaoui – Lopes, Dolberg, Gouiri.

Vezi aici toate cotele pentru Lyon – Nice!

Absenti.

Lyon: Melvin Bard, Tinotenda Kadewere – accidentati; Djamel Benlamri – incert.

Nice: Alexis Cloude Maurice, Dante, Jeff Reine-Adelaide, Myziane Maolida – accidentati; Danilo Barbosa – incert.

Istoric confruntari directe.

Lyon a castigat infruntarea tur cu scorul de 4-1. In ultimii 6 ani cele doua echipe s-au infruntat de 13 ori, fiecare dintre formatii are cate 5 victorii, alte 3 jocuri terminandu-se la egalitate.

Ponturi pariuri Lyon – Nice – Lily84.

Lyon spera intr-un eventual pas gresit al celor de la AS Monaco pe terenul lui Lens, formatie angrenata de asemenea in lupta pentru cupele europene.

In oricare situatie elevii lui Rudi Garcia trebuie sa se impuna in acest meci, din acest motiv mizez pe o dominare totala a gazdelor, vor incerca sa obtina multe faze fixe, cornere, care pot ajuta sa castige.

Aceasta dominare va fi contabilizata cu siguranta prin actiuni finalizate cu sut la poarta, Lyon este o echipa care termina cu sut fazele de atac, dar in acelasi timp si Nice va incerca sa surprinda pe contraatac si va incerca poarta de cate ori va avea ocazia.

Pronostic Lyon – Nice: Total suturi pe spatiul portii peste 10.5 cota 2.20