Lyon – West Ham ponturi pariuri 14.04.2022

lyon west ham ponturi pariuri

Lyon si West Ham pornesc cu sanse egale in returul de pe Parc Olympique din sferturile Europa League, partida avand start-ul de la ora 22:00. Lyonezii sunt favoriti la casele de pariuri conform cotelor afisate de bookmakeri insa trupa londoneza este pregatita de o noua surpriza dupa cea reusita in fata Sevillei. Poti gasi pronosticul in avancronica de mai jos.

Lyon.

Trupa lui Bosz a dominat autoritar partida de pe Olympic Stadium dupa eliminarea lui Cresswell unde a avut o posesie de 71% si nenumarate ocazii pentru a pleca cu un succes de la Londra, insa a terminat in final doar la egalitate, scor 1-1.

Chiar daca a reusit sa ramana neinvinsa in ultimele 5 jocuri din toate competitiile, lyonezii nu au castigat decat o singura partida, cea de pe teren propriu contra lui Angers, scor 3-2 de la inceputul lunii.

Cu toate acestea, atitudinea elevilor lui Bosz in Europa League a fost complet diferita de cea din campionat, iar acest lucru s-a vazut in returul cu Porto de acasa cu Dembele&Co si-au dominat adversarul si nu au avut emotii in privinta calfiicarii.

West Ham.

Situatia s-a complicat teribil pentru echipa lui Moyes dupa eliminarea lui Cresswell in partida tur disputata la Londra, iar West Ham a trebuit sa se multumeasca cu un egal in jocul cu Lyon din mansa tur, desi a reusit sa deschida scorul la 7 minute dupa pauza prin Bowen.

Asa cum era de asteptat, trupa lui Moyes nu a pus mare pret pe ultimul joc de campionat si a inregistrat a 3-a infrangere in ultimele 5 jocuri de Premier League, scor 0-2 la Brentford si atarna de ultimul loc de Conference League in acest moment.

Se pare ca terenul propriu reprezinta un avantaj major pentru echipa londoneza care insa se descurca complet diferit in partidele din deplasare, iar ultimele 5 infrangeri consecutive confirma de departe acest lucru.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Lyon (4-2-3-1): Pollersbeck; Gusto, Lukeba, Boateng, Emerson; Reine-Adelaide, Mendes; Faivre, Paqueta, Toko Ekambi; Dembele

West Ham (4-2-3-1): Areola; Johnson, Dawson, Diop, Masuaku; Rice, Soucek; Bowen, Fornals, Benrahma; Antonio

Absenti.

  • Lyon:
  • West Ham:

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua formatii nu s-au mai intalnit in nicio partida oficiala sau amicala inafara de cea disputata la Londra in urma cu o saptamana.
  • Citeste articolul Bonus fara depunere si vezi cum poti obtine suma de bani oferita de una dintre cele mai bune case de pariuri din Romania.

Ponturi pariuri Lyon – West Ham -> Andrew.

Cred ca acesta este capatul de drum pentru trupa lui Moyes in acest sezon de Europa League, asteptand o calificare, chiar si la loviturile de departajare din partea lyonezilor, profitand asadar de o cota excelenta propusa de PublicWin.

Lyon probabil ar fi scos un rezultat pozitiv si fara cartonasul rosu incasat de Cresswell, dar cu siguranta o asteapta o partida cu totul diferita de cea de la Londra.

Are insa avantajul terenului propriu, iar dupa experienta din returul cu Porto, garanteaza din nou un fotbal total, fiind convins ca nu vrea sa rateze sansa revenirii in semifinale dupa mai bine 6 de ani de asteptare.

Asa cum aminteam si mai sus, West Ham are o mare problema in partidele din deplasare, ultima victorie inafara de cea din Cupa Angliei dateaza din prima zi a anului 2022.

Va incerca cu siguranta sa puna probleme pe faza ofensiva, avand suficienta calitate pentru a marca, dar atmosfera de pe Parc Olympique Lyonnais si jocul destul de slab din ultima perioada, cred ca vor bloca drumul londonezilor spre penultimul act al competitiei.

Pronostic Lyon – West Ham: Lyon se califica – 1.60