Maccabi Haifa – Feyenoord ponturi pariuri 14.09.2021

maccabi haifa feyenoord ponturi pariuri

Incepand cu ora 17:30, Maccabi Haifa si Feyenoord se infrunta in prima runda din Conference League, competitie proaspat infiintata in acest an. Ambele formatii si-au castigat dreptul de joc dupa calificarea din play-off, iar cu siguranta ne asteapta o partida interesanta pe Sammy Ofer Stadium.

maccabi haifa feyenoord ponturi pariuri

Maccabi Haifa.

Antrenata de la margine de Bakhar, Maccabi Haifa si-a inceput activitatea europeana in UCL, dar a fost eliminata rapid de kazacii de la Kairat Almaty (3-1).

Formatia israelita a depasit rapid momentul si s-a focusat pe calificarea in grupele Conference League, reusind in final acest lucru dupa 3 tururi preliminare. Alb-verzii s-au impus pe rand impotriva georgienilor de la Dinamo Tbilisi, scor 7-2 la general, ca mai apoi sa o elimine pe HB Torshavn, echipa din tinutul feroez, si sa inregistreze un scor aproape similar de 7-3. 

Acest avant pe plan ofensiv a continuat chiar in partida de play-off contra celor de la Neftci Baku unde formatia lui Bakhar s-a impus din nou cu scorul de 7-3, avand asadar nu mai putin de 3 rezultate consecutive in care a inscris mai bine de 20 de goluri. S-a vazut dorinta gruparii israelite de a patrunde in grupele Conference League si este de asteptat ca atitudinea sa se reflecte si la debutul in grupa F.

Feyenoord.

Ocupanta locului 5 la finalul stagiunii precedente de Eredivisie, Feyenoord, a disputat si ea numai putin de 3 tururi preliminare in Conference League, reusind sa aiba un parcurs similar cu cel al formatiei gazde din aceasta seara.

Si-a inceput drumul european impotriva kosovitilor de la Drita si lucrurile puteau scapa de sub control inca de atunci, dar echipa lui Slot a reusit in final sa se impuna cu 3-2 la general, incasand totusi 2 goluri tocmai pe teren propriu in jocul retur.

Abordarea partidelor cu Luzern, adversarul numarul 2 din aceste tururi preliminare, a fost complet diferita, iar trupa olandeza s-a impus cu 6-0 la general, fiind nevoita sa nu mai cedeze atat de usor pe plan defensiv.

Jocul ofensiv al olandezilor a dat roade si in play-off acolo unde inca din partida tur impotriva suedezilor de la Elfsborg, Feyenoord s-a impus cu 5-0 si implicit a luat o optiune serioasa de calificare. Nu a mai contat jocul retur desi Elfsborg a castigat cu 3-1, dar pe fondul unui joc controlat tot de olandezi, dar inspiratia la finalizare a lasat de dorit.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Bologna (4-3-3): Skorupski – Silvestri, Soumaoro, Bonifazi, Hickey – Soriano, Schouten, Svanberg – Orsolini, Arnautovic, Vignato

Verona (3-4-2-1): Montipo – Dawidowicz, Gunter, Magnani – Ruegg, Tameze, Veloso, Lazovic – Caprari, Barak – Simeone

Absenti.

Maccabi Haifa:

Feyenoord: –

Istoric Confruntări Directe

Este prima confruntare oficiala intre cele doua formatii.

Pariaza la PublicWin si profita de oferta propusa de bookmakeri care ti-au pregatit o cota de 2.05 pentru cel putin 2 goluri marcate de olandezi in jocul de la Haifa.

Ponturi pariuri Maccabi Haifa – Feyenoord -> Andrew.

Dupa rezultatele inregistrate de ambele formatii in tururile preliminare, ma astept la un nou joc ofensiv din partea acestora si cred ca rezultatul de ambele marcheaza are toate sansele sa fie castigator, profitand asadar de o cota foarte buna la PublicWin.

Alte pronosticuri Conference League le poti plasa tot la aceasta agentie acolo unde mai gasesti o cota de 3.05 pentru un gol marcat de Feyenoord in ambele reprize.

Maccabi Haifa si-a dorit inca din primul tur calificarea in grupele acestei competitii, iar rezultatele au confirmat pe deplin acest lucru, mai ales la nivel ofensiv unde si-a intrecut limitele cu nu mai putin de 21 de goluri marcate. Totusi, este outsider in aceasta dupa-amiaza, dar este pregatita sa isi masoare fortele contra unei formatii cu mult peste nivelul echipelor din calificari.

Feyenoord este de departe formatia mai valoroasa si mai experimentata, dar niciodata nu a fost usor sa se impuna cineva pe terenul israelitilor. A aratat lacune mari in spatiul defensiv impotriva unor adversari mai slabi decat trupa lui Bakhar, dar are suficienta calitate in atac cat sa puncteze de mai multe ori pe tabela. A marcat 15 goluri in cele 3 tururi preliminare si nu cred ca isi va dori sa debuteze in grupa de Conference League cu un rezultat negativ tocmai in Israel.

Pronostic Maccabi Haifa – Feyenoord:Ambele marcheaza – 1.70