Maccabi Tel Aviv – HJK Helsinki ponturi pariuri 04.11.2021

maccabi tel aviv hjk ponturi pariuri

Liderul grupei A din Conference League, Maccabi Tel Aviv, primeste vizita nordicilor de la HJK in aceasta seara de la ora 19:45 pe Bloomfield Stadium, partida ce conteaza pentru runda cu numarul 4. Dupa ce au castigat categoric mansa tur, israelitii vor sa lege un nou succes si implicit sa isi pastreze pozitia intai in grupa.

Maccabi Tel Aviv.

Formatia antrenata de van Leeuwen este lider in grupa A cu 7 puncte, la egalitate insa cu echipa austriaca, LASK, insa parcursul de pana acum al israelitilor ii plaseaza in pole-position pentru o viitoare calificare in primavara europeana.

Dupa ce a reusit sa scoata o remiza in-extremis la Linz grazie golului marcat de Shamir in minutul 88, Maccabi a abordat mult mai serios partida cu numarul 3 de la Helsinki unde s-a impus fara probleme, scor 5-0. O repriza secunda perfecta pentru alb-albastrii care au marcat de 4 ori in poarta nordicilor, Shamir si Kanichowsky semnand cate o dubla.

Totusi, in campionat lucrurile stau complet diferit pentru Maccabi care ocupa abia locul 8 cu 10 puncte, la 8 distanta de liderul Beer Sheva. Pentru pontul zilei poti gasi pe platforma celor de la PublicWin o cota de 1.45 pentru cel putin 2 goluri in dreptul formatiei israelite.

HJK Helsinki.

Nordicii de sub comanda lui Koskela au parte de o deplasare de totul sau nimic in aceasta seara insa moralul oaspetilor pare serios afectat dupa infrangerea la scor chiar impotriva combatantei din aceasta seara suferita pe teren propriu.

HJK ocupa locul 3 in grupa A cu doar 3 puncte dupa tot atatea jocuri, fiind la 4 distanta fata de formatiile din fruntea grupei, astfel ca o victorie este vitala desi sansele nu se prezinta intr-o nota foarte incurajatoare.

A reusit sa bifeze primul succes pe terenul armenilor de la Alashkert (4-2) unde diferenta de valoare si de experienta s-a vazut in final. Totusi, infrangerea cu Maccabi de acasa, scor 0-5, a fost complet neasteptata, HJK avand probleme serioase in defensiva acolo unde israelitii au profitat de orice greseala a nordicilor.

Atmosfera este insa foarte buna la echipa chiar si dupa aceasta infrangere, HJK reusind sa cucereasca un nou titlu.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Maccabi Tel Aviv (4-3-3): Daniel Peretz; André Geraldes, Shahar Piven, Luis Hernandez, Enric Saborit; Eyal Golasa, Dan Glazer, Dan Biton; Brandley Kuwas, Stipe Perica, Gavriel Kanichowsky.

HJK (4-2-3-1): Hugo Keto; Janne Saksela, Miro Tenho, Daniel O'Shaughnessy, Valtteri Moren; Santeri Väänänen, Jair; Riku Riski, Filip Valencic, David Browne; Roope Riski.

Absenti.

  • Maccabi Tel Aviv:
  • HJK Helsinki:

Istoric Confruntari Directe.

  • Inafara de partida tur, cele doua formatii s-au mai intalnit in sezonul 2004/2005 de UCL unde Maccabi reusea sa se impuna pe aceasta arena cu scorul de 1-0.
  • Citeste articolul publicwin bonus fara depunere si vezi cum poti accesa suma de bani propusa de agentia de pariuri.

Ponturi pariuri Maccabi Tel Aviv – HJK Helsinki -> Andrew.

Dupa ce a castigat mai mult decat categoric mansa tur, ma astept la o replica similara si de aceasta data in dreptul israelitilor care nu isi permit un pas gresit pentru a nu pierde prima pozitie din grupa. Mizez asadar pe o victorie a alb-albastrilor, dar si cel putin 2 goluri in meci.

La cum s-a prezentat in jocul de la Helsinki, pare greu de crezut ca atitudinea elevilor lui Leeuwen se va schimba atat de dramatic, iar rezultatul va fi complet diferit. Se simt foarte bine in Conference League si vor sa isi asigure prezenta in primavara europeana chiar de pe prima pozitie.

HJK exulta dupa un nou titlu castigat si cu siguranta merge la Tel Aviv cu gandul sa atace, fiind singura sansa a nordicilor de a se apropia de formatiile din top-ul clasamentului. Totusi, problemele din defensiva nu cred ca s-au rezolvat in aceasta perioada, iar cel mai probabil, alb-albastrii vor ceda din nou presiunii puse de formatia antrenorului olandez.

Pronostic Maccabi Tel Aviv – HJK Helsinki: 1&2+ – 1.50