Maccabi Tel Aviv – LASK ponturi pariuri 25.11.2021

Forma MRRazvan: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici MRRazvan
Procentaj: 43%
Castigate: 6/14
Unitati: -437

Maccabi Tel Aviv o intalneste pe LASK in etapa cu numarul cinci din acest sezon de Conference League. Meciul se va juca joi de la ora 22:00 pe Bloomfield Stadium. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.32 la agentia de pariuri sportive online Gets Bet!

maccabi tel aviv lask ponturi pariuri

Maccabi Tel Aviv.

A remizat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Hapoel Tel Aviv partida terminandu-se cu scorul de 1-1.

Gazdele se situeaza primul loc in grupa A din Conference League reusind sa obtina trei victorii si o remiza dupa primele 4 partide jucate. Echipa se afla la egalitate de puncte cu secund-clasata LASK.

Maccabi Tel Aviv se afla pe locul 4 in camionatul intern si a acumulat 15 puncte dupa primele 9 partide jucate. A marcat in ultimele 9 din 10 partide jucate in pe teren propiu in toate competitiile.

LASK.

A remizat ultimul meci jucat impotriva lui Strum Graz partida terminandu-se cu scorul de 3-3.

Oaspetii se situeaza locul 2 in grupa A din Conference League reusind sa obtina zece puncte dupa primele 4 partide jucate obtinand trei victorii, o remiza si nicio infrangere.

LASK se afla pe pen-ultimul loc in campionatul intern si a acumulat numai 14 puncte dupa primele 15 partide jucate. A marcat in ultimele 9 din 10 partide jucate in deplasare in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Maccabi Tel Aviv (4-3-3): Peretz; Geraldes, Hernández, Piven, Saborit; Yeini, Glazer, Biton; Hozez, Perica, Ben Haim.

LASK (4-2-3-1): Schlager; Potzmann, Letard, Wiesinger, Renner; Hyun-seok, Grgic; Goiginger, Horvath, Nakamura; Karamoko.

Absenti:

Maccabi Tel Aviv: Kandil, Rikan, Tenenbaum

LASK: Kerkez, Maresic, Filipovic, Lawal, Holland.

Istoric Confruntari Directe.

Partida tur si singura intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat la egalitate cu scorul de 1-1.

Ponturi pariuri Maccabi Tel Aviv – LASK – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Gets Bet.

Maccabi Tel Aviv are o singura infarngere din ultimele 8 partide jucate pe teren propiu si echipa isi poate asigura cu o victorie calificarea de pe primul loc in optimile acestei competitii.

LASK are o singura victorie pe teren advers in ultimele 5 partide jucate si desi echipa se descurca bine in Conference League se observa clar in campionatul intern ca forma prin care trece este una proasta.

Pentru pariuri conference league ma astept ca Maccabi Tel Aviv sa reuseasca sa se impuna si sa-si asigure primul loc in clasament asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Maccabi Tel Aviv – LASK 1 Solist – Cota 2.32!

Leave a Comment: