Maccabi Tel Aviv – Salzburg ponturi pariuri 22.09.2020

Maccabi Tel Aviv si Salzburg se vor infrunta marti seara in preliminariile Champions League pe Bloomfield Stadium de la ora 22.00. Echipa vizitatoare porneste ca favorita in acest meci, fiind intr-o forma foarte buna de la reluarea competitiilor, marcand 17 goluri in cele 3 partide disputate.

Maccabi Tel Aviv Salzburg ponturi pariuri 22092020 Maccabi Tel Aviv

Update: Formatia gazda e decimata de Covid 19, numai putin de 7 jucatori: Dor Peretz, Avi Rikan, Daniel Peretz, Nick Blackman, Enric Saborit, Yonatan Cohen si Glazer au  fost  depistati pozitiv la noul virus.

Echipa pregatita de Giorgos Donis incearca sa revina in grupele Champions League dupa o absenta de 5 ani, a mai reusit aceasta performanta in alte doua randuri.

In preliminariile Ligii Campionilor a trecut deja 3 tururi, eliminand pe rand FC Riga (2-0), Suduva (3-0) si Dynamo Brest (1-0), de asemenea a disputat si doua partide in Ligat ha'Al unde a inregistrat un esec si o remiza.

Mijlocasul  Dan Glazer a fost confirmat ca infectat cu Covid 19, ceea ce evident a generat destula ingrijorare.

A pierdut un singur meci pe teren propriu din ultimele 15 jucate, interval in care a mai obtinut doua remize si 12 victorii.

Salzburg.

A  inceput in forta noul sezon, victorie in Cupa Austriei, 10-0, in deplasarea de la Bregenz, apoi au urmat 6 puncte adunate in campionat in partidele cu Wolfsberger si Altach, marcand in total 17 goluri si primind doar doua.

Sezonul precedent a evoluat in grupele Champions League terminand pe locul 3 cu adversare precum Napoli, Liverpool si Genk, pentru ca apoi sa fie eliminata din 16-imile de finala ale Europa League de Eintracht Frankfurt.

Doar 3 formatii au invins-o in anul competitional 2019/2020 in toate competitiile in deplasare, acestea au fot Liverpool, Altach si Eintracht Frankfurt, de asemenea intr-un singur joc nu a reusit sa inscrie, o remiza pe terenul lui Wolfsberger din Austria Bundesliga.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Maccabi Tel Aviv (4-4-2): Tenebaum – Kandil, Tibi, Yeini, Shiran, Davidzada – Golaza, Almog Eylon, Itay – Schechter, Biton.

Salzburg (4-2-2-2: Stankovic – Kristensen, Ramalho, Vallci, Ulmer – Mwepu, Bernede – Susic, Szoboszlai – Berisha, Daka.

 

Vezi toate cotele pentru Maccabi Tel Aviv – Salzburg!

Absenti.

  • Maccabi Tel Aviv: Uros Nikolic, Matan Hozez – accidentati; Dan Glazer – infectat Covid 19.
  • Salzburg: Maxi Wober, Oumar Solet, Ousmane Diakite, Junuzovic, Youba Diarra – accidentati.

Istoric Confruntari Directe.

  • Este primul meci direct intre cele doua formatii.

Ponturi Italia Serie A: Milan – Bologna: cota 1.82

Ponturi pariuri Maccabi Tel Aviv – Salzburg – Lily84.

In mod normal Salzburg porneste ca mare favorita, insa nici campioana Israelului nu este un adversar usor de rapus, are jucatori buni, este bine organizata tactic si profita din plin de fazele fixe.

Am mizat pe goluri, austriecii au un atac foarte bun, percutant, cu varful Patson Daka dornic sa ii calce pe urme norvegianului Erling Haaland.

Maccabi va forta inscrierea a cel putin un gol in acest meci, altfel pastreaza sanse minime in retur, dar in acelasi timp Salzburg isi va face jocul sau de atac obisnuit, mai ales ca ii lipsec cativa jucatori defensivi, va aborda tactica: atacul cea mai buna aparare.

Pronostic Maccabi Tel Aviv – Salzburg: Peste 2.5 goluri – 1.78