Macedonia de Nord – Armenia ponturi pariuri 02.09.2021

macedonia de nord armenia ponturi pariuri

National Arena Toshe Proeski din Skopje va gazdui joi seara cu incepere de la ora 21.45 partida de fotbal dintre reprezentativele Macedoniei de Nord si Armeniei. Intalnirea va conta pentru etapa a 4-a a preliminariilor la Cupa Mondiala 2022.

macedonia de nord armenia ponturi pariuri

Macedonia de Nord

Ocupa locul secund in grupa din care mai fac parte Armenia, Germania, Romania, Islanda si Liechtenstein. Dupa primele 3 jocuri are 6 puncte, la egalitate cu germanii pe care i-au invins in ultimul joc chiar pe terenul acestora, furnizand poate cea mai mare surpriza a acestor preliminarii.

In primul joc a pierdut 3-2 cu Romania in deplasare, dar a platit tribut numeroaselor sale ratari, putea obtine lejer o remiza. A urmat victoria de acasa, 5-0, contra celor din Liechtenstein.

Vara aceasta a bifat prima sa participare la un turneu final, in speta EURO 2020, unde insa a pierdut toate cele 3 meciuri disputate cu Austria, Tarile de Jos si Ucraina drept adversare.

Pe teren propriu se poate lauda insa cu un bilant foarte bun, doar doua infrangeri in ultimii 4 ani, Austria si Polonia reusind sa o invinga, poti adauga pe biletul zilei azi pronosticuri bazate pe un rezultat pozitiv al sau.

Armenia

Formatia vizitatoare este liderul surpriza al grupei cu maximul de puncte, 9, dupa primele 3 partide, un bilant la care nici cei mai infocati suporteri ai sai nu sperau.

In primul meci s-a impus destul de greu in Liechtenstein, 1-0, gratie unui autogol. A urmat succesul de pe teren propriu in fata Islandei, pentru ca apoi sa obtina o victorie de senzatie cu Romania acasa, asta dupa tricolorii au condus cu 2-1.

Elevii lui Camino Capparos au castigat astfel 4 din ultimele 6 partide, exceptie au facut doua intalniri amicale, iar in deplasare a reusit sa inscrie in 12 din anterioarele 13 infruntari.

Echipe probabile si abssenti.

Echipe probabile.

Macedonia de Nord (3-5-2): Dimitrievski – Ristovski, Velkovski, Musliu – Nikolov, Ademi, Spirovski, Bardhi, Alioski – Stojanovski, Elmad.

Armenia (4-4-2): Yurchenko – Hovhannisyan, Calisir, Haroyan, Hambardzumyan – Bayramyan, Mkhitaryan, Grigoryan, Barseghyan – Adamyan, Briasco.

Vezi aici toate cotele pentru Macedonia de Nord – Armenia!

Absenti.

Macedonia de Nord: Goran Pandev.

Armenia: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

In ultimii 3 ani cele doua reprezentative s-au infruntat de 4 ori, fiecare dintre ele avand contabilizate cate doua victorii obtinute pe teren propriu.

Ponturi pariuri Macedonia de Nord – Armenia >> Lily84.

National Arena Toshe Proeski din Skopje va gazdui cu siguranta un meci spectaculos intre doua reprezentative ce isi doresc cu ardoare doar victoria, singurul rezultat care le mentine in cursa calificarii.

Armenia a marcat asa cum spuneam in 12 din precedentele sale 13 deplasari, chiar daca a intalnit adversare destul de bine cotate precum Bosnia&Hertegovina, Croatia, Grecia sau Italia.

Macedonia de Nord la randul sau este o formatie careia ii place sa atace, iar acasa are un bilant foarte bun, tot pe cartea atacului va miza si de aceasta data.

Pronosticul propus de mine are o cota foarte buna la casa de pariuri online 888Sport. Afla din articolul Cod bonus 888Sport cum poti lua bonusul maxim de aici.

Pronostic Macedonia de Nord – Armenia: Ambele echipe inscriu cota 2.14