Caută
Close this search box.

Macedonia de Nord – Germania ponturi pariuri 11.10.2021

macedonia de nord germania ponturi pariuri

Preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal, Qatar 2022, revin in atentia echipelor si a microbistilor. Dupa o luna in care s-au desfasurat doar competitii intercluburi, este timpul nationalelor sa defileze pe covorul verde. In Europa lupta este acerba, iar Macedonia de Nord intalneste Germania, intr-un duel al revansei pentru nemti, dupa partida pierduta pe teren propriu.

macedonia de nord germania ponturi pariuri

Meciul va avea loc luni de la ora 21:45 si va fi arbitrat de D.Makkelie din Olanda. Voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase si daca te intereseaza informatii despre un cod promo betano, poti vizita articolul de aici.

Macedonia de Nord.

Ocupa, poate surprinzator, locul 2 in grupa, avand 12 puncte si fiind neinvinsa de 6 meciuri in grupa J de calificare. Singura echipa care a invins-o este Romania, in chiar primul meci.

Are o linie de clasament cu 3 victorii, 3 egaluri si o singura infrangere. Vine dupa victoria facila din Liechtenstein, 4-0, numai buna pentru moralul jucatorilor in perspectiva meciurilor dificile care vor veni.

A reusit sa invinga Germania in deplasare cu 2-1, cred ca acel rezultat mai ales i-a adus in lupta pentru calificare. A remizat cu contracandidatele ei la locul 2, 0-0 acasa cu Armenia,2-2 in deplasarea din Islanda si 0-0 acasa cu Romania.

Germania.

Este liderul incontestabil al grupei, cu 18 puncte, avand 6 victorii si o singura infrangere. Este vremea revansei pentru nemti, iar o victorie luni seara le va asigura si matematic prezenta la mondiale.

A invins-o zilele trecute pe formatia nationala a Romaniei, cu 2-1, dupa ce a fost condusa la pauza, 0-1. A fost un meci bun facut de nemti, in fata unei netionale a noastre care nu s-a miscat rau deloc.

Luna septembrie a adus 3 victorii din tot atatea meciuri. A invins in deplasarea din Liechtenstein cu 2-0, le-a zdrobit acasa pe Armenia cu 6-0 si in deplasare pe Islanda cu 4-0.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Macedonia de Nord(4-2-3-1): Dimitrevski – Churlinov, Ristovski, Velkovski, Ristevski – Ademi, Spirovski – Elmas, Trajkovski, Alioski – Ristovski.

Germania(4-2-3-1): ter Stegen – Kehrer, Rudiger, Sule, Hofmann – Kimmich, Goretzka – Sane, Reus, Gnabry – Werner.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

Singura intalnire dintre cele doua echipe a fost cea din tur, castigata de Macedonia de Nord cu 2-1.

Ponturi pariuri Macedonia de Nord – Germania – zamy_bz.

Cred ca Germania isi doreste victoria, cu atat mai mult cu cat vrea sa razbune acea infrangere din tur care a si dus la demiterea fostului selectioner. Nu va fi o deplasare usoara in Macedonia de Nord, cu atat mai mult cu cat si gazdele au sanse mari de a prinde barajul. Daca te intereseaza si alte ponturi Cupa Mondiala, poti vizita articolul de aici.

Am avut o gama larga de pariuri oferita de betano pentru acest meci, de la cornere la cartonase, de la suturi pe poarta la goluri. Mi-au atras atentia faulturile si cartonasele in meci, cu cote foarte bune oferite.M-am oprit asupra cartonaselor galbene primite de echipa gazda in prima repriza.

Pronostic Macedonia de Nord – Germania peste 0.5 cartonase in prima repriza Macedonia de Nord – 1.70!