Caută
Close this search box.

Mainz – Union Berlin ponturi pariuri 03.10.2021

mainz union berlin ponturi pariuri

Prima partida a zilei din fotbalul german va avea loc de la ora 16:30 pe Mewa Arena unde Mainz primeste vizita celor de la Union Berlin. Formatia gazda cauta un nou succes dupa doua runde in care a dezamagit insa are in fata o echipa ce se afla pe val dupa rezultatul obtinut in Conference League.

mainz union berlin ponturi pariuri

Mainz.

Antrenata de la margine de danezul Svensson, Mainz ocupa locul 7 dupa 6 runde in Bundesliga 1, avand parte de cel mai bun start de sezon din ultimii ani. Gruparea germana a inregistrat 3 victorii in tot acest timp si a luat o optiune serioasa pentru lupta privind cupele europene, insa precedentele rezultate au cam slabit moralul echipei lui Svensson.

Dupa doua succese la rand in fata celor de la Furth (3-0) si Hoffenheim (2-0), ne asteptam la continuitate din acest punct de vedere insa iata ca Mainz nu a mai izbutit o victorie de doua runde. A remizat alb pe teren propriu cu Freiburg, scor 0-0, pe fondul unui joc in care niciuna dintre formatii nu a riscat victoria.

A doua infrangere din acest sezon a avut loc pentru Mainz pe terenul celor de la Leverkusen unde Schick&Co s-au impus la limita, scor 1-0. O noua prestatie tematoare din partea alb-rosilor care nu au vrut sa riste intr-o deplasare unde oricum porneau cu sansa a doua si nici nu au reusit sa plece cu vreun punct.

Union Berlin.

Formatia din Capitala Germaniei continua sa tina stafeta ridicata in Bundesliga 1 si iata ca nu intamplator, reuseste sa se situeaze pe locul 9 cu un total de tot atatea puncte, mentinandu-se in coada formatiilor ce ocupa pozitiile de cupa europeana.

Trupa lui Fischer a pierdut o singura partida in precedentele 6 runde si recent a revenit din nou cu victorie, atat in campionat,dar si in Conference League acolo unde activeaza in aceasta toamna.

Dupa prima infrangere semnata de Dortmund in actuala stagiune, scor 2-4, iata ca trupa antrenorului elvetian si-a gasit motivatia necesara in runda precedenta si a bifat al doilea succes contra celor de la Arminia Bielefeld, scor 1-0. Behrens a adus toate cele 3 puncte in minutul 88 pentru alb-rosii dupa o prestatie mai putin convingatoare, avand foarte putine ocazii de a marca desi statistica a aratat cu totul altceva.

Moralul echipei pare sa se fi intarit si mai mult dupa succesul din Conference League, scor 3-0 in fata celor de la Maccabi Haifa.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Mainz (3-5-2): Zentner – St.Juste, Bell, Widmer – Lucoqui, Boetius, Kohr, Barreiro, Brosinski – Onisiwo, Burkardt

Union Berlin (3-4-1-2): Luthe – Friedrich, Knoche, Baumgartl – Trimmel, Promel, Khedira, Giesselmann – Kruse – Awoniyi, Voglsammer

Absenti.

Mainz:

Union Berlin: –

Istoric Confruntări Directe

Cele doua formatii si-au impartit punctele in mod egal in stagiunea precedenta, fiecare reusind sa se impuna pe teren propriu. Union Berlin a trecut in Capitala cu scorul de 4-0, in timp ce Mainz s-a impus chiar pe arena din aceasta dupa-amiaza, scor 1-0.

Printre cele mai interesante ponturi Bundesliga 1 se numara si o cota de 2.00 pentru un rezultat de ambele marcheaza – NU la jocul de pe Mewa Arena.

Ponturi pariuri Mainz – Union Berlin -> Andrew.

Cu cate 6 si respectiv 8 goluri marcate in 6 etape, pare greu de crezut cum borna de 2 reusite va fi depasita in aceasta dupa-amiaza, mizand pe un rezultat de sub 2,5 goluri la Betano Pariuri.

Mainz a ajuns la doua jocuri fara gol marcat insa nu ii va fi deloc usor sa desfaca nici in aceasta etapa o defensiva care a incasat doar 8 goluri. Este singura formatie fara gol primit in jocurile de acasa, dar si fara infrangere, astfel ca se anunta un duel extrem de tensionat.

Union Berlin a prins curaj dupa succesul din Conference League si vrea sa lege un nou rezultat pozitiv in Bundesliga 1. Are in fata o echipa ce a demonstrat ca se apara foarte bine in start-ul noului sezon, astfel ca un punct s-ar putea sa fie de bun augur pentru echipa lui Fischer, mai ales acum cand oboseala incepe sa se acumuleze la nivelul lotulului condus de antrenorul elvetian.

Pronostic Mainz – Union Berlin:Sub 2,5 goluri- 1.80