Mainz vs Dusseldorf ponturi pariuri 08.03.2020

mainz dusseldorf ponturi pariuri

Este un duel foarte important in Bundesliga deoarece ambele formatii sunt in lupta pentru evitarea retrogradarii, fiind vecine in clasament. De aceea cred ca va fi un joc deschis, in care ambele formatii vor ataca. Partida va incepe duminica seara la ora 19.00.

mainz dusseldorf ponturi pariuri

Mainz

Face un sezon slab pentru ca in 24 de etape a strans numai 25 de puncte si astfel este pe locul 15. Este la numai 4 puncte distanta de locul de baraj. A marcat 33 de goluri si a primit 52.

Acasa a jucat in aceeasi maniera fiindca in 12 meicuri are 4 victorii, un rezultat de egalitate si 7 infrangeri.

Forma de moment este decente deoarece in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 victorii, 2 infrangeri si un rezultat de egalitate.

mainz vs dusseldorf ponturi pariuri

Dusseldorf

Face un sezon slab pentru ca in 24 de runde a strans numai 21 de puncte si astfel este pe locul 16. Trebuie sa reuseasca sa se mentina macar pe locul de baraj. A inscris 33 de goluri si a incasat 52.

In deplasare a jucat in aceeasi maniera deoarece in 12 meciuri are 2 victorii, 3 rezultate de egalitate si 7 infrangeri.

Forma de moment este decenta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 rezultate de egalitate, o victorie si o infrangere.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Mainz (3-4-2-1): Zentner – Juste, Bruma, Niakhate – Baku, Martins, Latza, Mwene – Onisiwo, Quaison – Mateta.

Dusseldorf (3-5-2): Kastenmeier – Suttner, Ayhan, Jorgensen – Zimmermann, Stoger, Berisha, Thommy, Bodzek – Hennings, Karaman.

[thrive_link color='green' link='https://10pariuri.ro/bonus/netbet/' target='_self' size='medium' align='aligncenter']Vezi toate cotele pentru Mainz vs Dusseldorf[/thrive_link]

Absenti.

Mainz: Stefan Bell (accidentat) / Jeremuah St. Juste, Alexander Hack (incerti(.

Dusseldorf: Dawid Kownacki, Zack Steffen (accidentati).

Istoric Confruntări Directe.

  • Cele 2 formatii s-au mai intalnit doar de 7 ori pana in acest moment in meciuri oficiale si au fost jocuri destul de echilibrate. In tur Dusseldorf s-a impus pe teren propriu cu 1-0.

Mainz vs Dusseldorf ponturi pariuri – Catalin.

Cred ca va fi un meci foarte deschis pentru ca ambele formatii sunt nevoite sa atace in speranta obtinerii celor 3 puncte puse in joc si astfel sa spere ca se vor mentine in Bundesliga si din sezonul urmator.

In 4 din ultimele 5 meciuri de acasa ale lui Mainz s-au marcat cel putin 2 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in ultimele 5 deplasari ale lui Dusseldorf si la asta ma astept sa se intample si acum.

Tinand cont de faptul ca si meciurile directe au fost destul de spectaculoase, o sa mizez pe goluri in aceasta intalnire si sunt de parere ca se vor marca intre 2 si 4 goluri.

Pronostic & Cota: 2-4 goluri – 1.54

[thrive_link color='blue' link='https://10pariuri.ro/bonus/netbet/' target='_self' size='small' align='center']Pariază pontul Aici![/thrive_link]