Pont Makarova – Cirstea – WTA Strasbourg – 17.05.2022

Favorita cu numărul 3 a turneului din Franța, Sorana Cîrstea, are totodată prima șansă și în primul tur, în fața rusoaicei Ekaterina Makarova. Sperăm ca românca să ajungă cât mai departe sau chiar să bifeze finala, la fel cum a făcut-o în 2021.

pronosticuri pariuri makarova vs cirstea

Ekaterina Makarova

Trebuie menționat faptul că Makarova nu este jucătoarea cunoscută de toți, ci este doar o coincidență de nume.

În vârstă de 26 de ani, rusoaica a primit un wild-card la acest turneu, având în vedere că se situează pe locul 348 WTA.

Nevoită să joace în calificări, Ekaterina a trecut de surorile Morderger, fără să cedeze vreun set.

Sorana Cîrstea

2021 i-a adus conaționalei noastre finala în cadrul acestui turneu, pe care din păcate a pierdut-o în fața Barborei Krejcikova.

În acest an ea a bifat o semifinală pe zgură, la Istanbul, în timp ce la Madrid și Roma a cedat încă din prima rundă.

Cu 14 victorii pe toate suprafețele în acest an, Cîrstea a avut evoluții decente, drept urmare se menține în primele 30 jucătoare WTA.

Întâlniri directe

Confruntarea de la Strasbourg va reprezenta prima întâlnire directă dintre Ekaterina și Sorana.

Pronostic Makarova – Cîrstea

Pe „hârtie”, conaționala noastră este favorită certă și mai mult ca sigur se va impune, însă nu cred că va fi un meci atât de facil.

Sunt de părere că Ekaterina este capabilă să câștige măcar 5 game-uri, lucru care nu mi se pare imposibil.

Avantajul rusoaicei este acela că deja și-a intrat în ritmul competiției după cele 2 victorii din calificări și ar putea să o surprindă pe Sorana.

Mai mult decât atât, Makarova participă foarte rar pe tabloul principal al turneelor WTA, așadar va fi foarte motivată să-și demonstreze calitățile.

Cîrstea n-a mai înfruntat-o pe această tenismenă până acum, astfel că până se va adapta jocului ei ar putea să treacă câteva game-uri bune.

Pronostic: +7.5 game-uri Makarova, cota 1.91!