Caută
Close this search box.

Malawi – Senegal ponturi pariuri 18.01.2022

malawi senegal ponturi pariuri

Malawi si Senegal se vor infrunta marti seara de la ora 18.00 in cadrul ultimei etape a fazei grupelor Cupei Africii pe Natiuni. Leii din Teranga au patru punct dupa doua jocuri si pot castiga grupa daca se vor impune in aceasta infruntare.

malawi senegal ponturi pariuri

Malawi

A debutat cu un esec la turneul final contiental, 1-0 in fata nationalei statului Guineea, rezultat in urma caruia ajunsese la o serie de 5 infrangeri consecutive, de evitat pariuri Netbet pe o victorie a sa.

In prezent este antrenata de un antrenor roman Mario Marinica, dar acesta se confrunta cu mari probleme de lot din cauza Covid 19, astfel a trebuit sa alcatuiasca o nationala din jucatori cu putine selectii pana acum sau chiar deloc.

Majoritatea jucatorilor „Flacarilor” provin din competitia intern, doi din Africa de Sud, respectiv Francisco Madinga (FC Dilla Gori, Georgia) si Charles Petro (Sheriff Tirsapol, Moldova).

Victoria cu Zimbabwe ii ofera sansa de a termina pe locul 3 si sperante ca poate prinde biletele pentru fazele eliminatorii.

Senegal

Prezenta pentru a 16-a oara la turneul continental inca nu a reusit sa isi adjudece trofeul, in ciuda faptului ca mereu a avut in componenta jucatori de foarte buna calitate.

Formatia pregatita de Aliou Cisse a debutat cu o victorie in fata celor din Zimbabwe, pentru ca in urmatorul joc sa termine la egalitate, 0-0, cu Guineea.

Este vazuta ca principala candidata la castigarea trofeului, de altfel este si cea mai bine clasata dupa coeficientul FIFA, locul 20 in lume.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Malawi (3-4-3): Kakhobwe – Chembezi, Mzava, Chirwa – Madinga, Idana, Banda, Sanudi – Mhango, Muyaba, Mbulu.

Senegal (4-3-3): Dieng – Ciss, Diallo, Cisse, Mbaye – Kouyate, Mendy, Sarr – Balde, Dia, Mane.

Vezi aici toate cotele pentru Malawi – Senegal!

Absenti.

Malawi: nu sunt.

Senegal: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

Cele doua formatii s-au infruntat in 2021 la COSAFA Cup, competite intre nationalele din sudul Africii, atunci Senegal s-a impus cu scorul de 2-1.

In afara acestui joc Malawi si Senegal au avut un singur meci direct in 2007, amical, castigat tot de Leii din Teranga cu scorul de 3-2.

Ponturi pariuri Malawi – Senegal – Lily84.

Senegal nu cred ca se va multumi sa nu piarda, are un lot foarte bun, cu Sadio Mane in prim plan, dar si alti jucatori care evolueaza la echipe puternice din Anglia, Franta sau Italia.

In plus este cam ultima sansa a acestei generatii de a castiga in sfarsit un trofeu, iar locul intai in grupa ii poate asigura un traseu mai usor.

Malawi inscrie destul de putin, iar acum are de infruntat o adversara care a incasat doar doua goluri in 6 partide de calificare la Cupa Africii.

Un succes al leilor din Teranga este previzibil, dar nu mizez si pe foarte multe goluri, Senegal se apara destul de bine, daca vrei insa sa ofertezi piata de goluri poti incerca pronosticuri Spania pe cele doua partide din LaLiga programate azi.

Pronostic Malawi – Senegal: victorie Senegal & sub 3.5 goluri marcate in meci cota 1.78