Mali – Mauritania ponturi pariuri 20.01.2022

mali mauritania ponturi pariuri

Mali si Mauritania se vor infrunta joi seara cu incepere de la ora 21.00 pe Stadionul Japoma din Douala in cadrul ultimei etape a fazei grupelor Cupei Africii pe Natiuni. In cazul Lions of Chinguetti, lucrurile sunt clare fiind eliminati din competitie, in schimb adversara inca spera sa termine prima in grupa.

mali mauritania ponturi pariuri

Mali

Are 4 puncte dupa primele doua jocuri, ocupand locul doi la egalitate cu prima clasata Gambia si unul avans fata de Tunisia care este pe pozitia a 3-a, Unibet o considera favorita clara la victorie.

Trupa lui Mohamed Magassouba a debutat cu o victorie scurta in fata Tunisiei, 1-0, apoi a reusit sa deschida scorul prin Ibrahima Kone in minutul 79 contra Gambiei, insa scorpionii au revenit in minutul 90 cand Musa Barrow a transformat un penalty.

Vine dupa 8 partide consecutive fara esec, doua cele amintite la Cupa Africii, respectiv alte 6 in preliminariile pentru Cupa Mondiala, gratie acestor rezultate a acces in play-off-ul pentru turneul final de anul acesta.

Mauritania

Practic este eliminata din competitie dupa primele doua partide nu are niciun punct in cont si devine a 3-a nationala de la Cupa Africii care paraseste competitia inaintea ultimei etape.

Lions of Chinguetti au castigat un singur meci din precedentele 13 disputate, un 2-1 contra Siriei la Cupa Arabiei, 8 infrangeri si 4 remize sunt celelalte rezultate obtinute.

O mare problema pentru elevii lui Didier Gomes Da Rosa o constitutie ineficienta in fata portii adverse, in 8 meciuri din intervalul amintit mai sus nu au reusit sa inscrie.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Mali (4-3-3): Mounkoro – Haidara, Kouyate, Sacko, Traore – Samassekou, Camara, Bissouma – Djenepo, Traore, Kone.

Mauritania (4-4-2): Diop – Thiam, Abeid, Yali, Houbeibib – Karamoko, N'Diaye, Fofana, Mahmoud – Ba, Kamara.

Vezi aici toate cotele pentru Mali – Mauritania!

Absenti.

Mali: nu sunt.

Mauritania: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

Cel mai recent duel intre cele doua reprezentative a avut loc tot la Cupa Africii, editia 2019, atunci Mali s-a impus cu scorul de 2-0.

Din 2015 si pana in prezent sunt 8 partide directe intre Mali si Mauritania, vulturii au 4 victorii, 3 meciuri s-au terminat la egalitate, iar Lions of Chinguetti au castigat un joc la Cupa Africii, editia 2017.

Ponturi pariuri Mali – Mauritania >>> Lily84.

Mali inca poate castiga grupa si avea un traseu mai facil catre fazele superioare ale competitiei, sunt mari sanse ca in celalalt joc sa fie consemnata o remiza.

Mauritania nu a marcat in 8 din ultimele 13 partide jucate, iar la actualul turneu final a incasat 5 goluri fara a marca vreunul.

Diferenta de valoare inclina clar catre vulturi care au in lot jucatori extrem de bine cotati ce evolueaza in Premier League, Ligue 1 sau alte campionate foarte puternice.

Un succes al trupei lui Mohamed Magassouba cu cel putin doua goluri marcate ii sporeste considerabil sansele de a termina pe primul loc, poti miza pe biletul zilei azi o victorie a vulturilor.

Pronostic Mali – Mauritania: victorie Mali & peste 1.5 goluri marcate in meci >>> cota 1.76