Mallorca – Getafe ponturi pariuri 27.11.2021

mallorca getafe ponturi pariuri

Mallorca si Getafe se intalnesc in meci direct la sfarsitul acestei saptamani, intr-un meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 15 din LaLiga. Partida se va disputa sambata seara, de la ora 19:30, pe Visit Mallorca Estadi din Palma de Mallorca. Vom avea vreo castigatoare? VEZI in continuarea articolului pronosticul pe care l-am recomandat! Cota 2.02!

mallorca getafe ponturi pariuri

Mallorca.

Se afla in a doua jumatate a clasamentului. Dupa cele 14 runde disputate ocupa pozitia a 13-a cu 15 puncte, insa are un avans de doar 4 puncte fata de echipa clasata pe ultimul loc retrogradabil.

Iddrisu Baba Mohammed este din nou disponibil; fundasul ghanez a lipsit in meciul de la Vallecano deoarece a fost suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Sanse ridicate ca acesta sa se afle printre titularii jocului de sambata.

Fer Nino a fost titular in atac in deplasarea de pe Campo de Futbol de Vallecas, insa cred ca de aceasta data tehnicianul Luis Garcia il va titulariza in atac pe veteranul Angel Rodriguez.

Getafe.

In runda trecuta a oferit scorul etapei, reusind sa se impuna pe propriul teren cu 4-0 in fata celor de la Cadiz. Enes Unal a inscris din nou; atacantul turc are 4 goluri marcate in ultimele 4 meciuri. Pentru ca Unal sa inscrie si in acest joc, se da cota 4.00 la 888Sport. Afla din articolul Cod bonus 888Sport cum poti lua bonusul maxim de aici.

In ciuda acestui esec, ramane in continuare cu o situatie extrem de delicata in clasament, inainte de startul acestei etape clasandu-se pe penultima pozitie cu doar 9 puncte.

Sandro Ramirez a jucat pentru prima data de la revenirea dupa accidentare; atacantul spaniol a fost titular in partida cu Cadiz, fiind inlocuit in minutul 60. Consider ca sunt sanse ridicate ca Ramirez sa faca cuplu in atac cu Unal si de aceasta data.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Mallorca (4-2-3-1): Reina – Maffeo, Valjent, Russo, Olivan – Battaglia, Iddrisu Baba – Sanchez, Lee, Rodriguez – Angel.

Getafe (5-3-2): Soria – Suarez, Djene, Mitrovic, Cuenca, Olivera Miramontes – Alena, Arambarri, Maksimovic – Unal, Sandro Ramirez.

Absenti.

  • Mallorca: Hoppe, Raillo, Junior (indisponibili), Sevilla, Kubo (incerti).
  • Getafe: Jankto.

Istoric Confruntari Directe.

  • In 4 din ultimele 5 intalniri directe s-a marcat din ambele tabere. La pronosticuri fotbal Spania pe goluri, se da cota 2.25 la 888Sport pentru ca si de aceasta data sa se inscrie din ambele parti.

Ponturi pariuri Mallorca – Getafe – ionel_iulian94.

Pariul zilei de la confruntarea de pe Visit Mallorca Estadi este 1X&2+, pariu cotat cu 2.02 la 888Sport.

In alegerea acestui pronostic am avut in vedere faptul ca Mallorca a avut evolutii foarte bune in meciurile de campionat disputate pe propriul teren.

De asemenea, am tinut cont si de faptul ca Getafe s-a descurcat extrem de modest in deplasarile de LaLiga din acest sezon. Formatia pregatita de Quique Flores NU a obtinut vreo victorie in ultimele 7 partide de campionat jucate afara.

In ultimele 2 meciuri pe care le-a jucat acasa, Mallorca NU a pierdut si totodata s-au marcat si peste 1.5 goluri.

Pronostic Mallorca – Getafe & Cota: 1X&Peste 1.5 goluri – 2.02