Mallorca – Osasuna ponturi pariuri 26.09.2021

mallorca osasuna ponturi pariuri

Etapa a VI-a din La Liga propune meciuri interesante, echilibrate. Este un campionat parca mai echilibrat ca niciodata in care cei trei granzi par a merge cap la cap. Ne asteapta un sezon lung si frumos al fotbalului spaniol. Mallorca o intalneste pe Osasuna intr-un meci ce se anunta foarte echilibrat, mai ales ca cele doua echipe sunt vecine de clasament.

mallorca osasuna ponturi pariuri

Meciul va avea loc duminica de la ora 15:00 si va fi arbitrat de M.Ortiz. Voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase si daca te intereseaza un cod bonus betano, viziteaza articolul de mai sus.

Mallorca.

Se afla pe locul 12, avand 8 puncte stranse in 6 etape, cu o linie de clasament echilibrata, 2 victorii, 2 egaluri, 2 infrangeri. Nu arata rau, mai ales ca este nou-promovata.

Are 7 puncte din cele 8 acumulate in ultimele 5 partide, insa este fara victorie de 3 meciuri, iar acum pare o oportunitate.In ultima etapa a fost umilita pe terenul celor de la Real Madrid, pierzand 1-6.

A disputat 3 partide acasa in acest sezon si este neinvinsa. A remizat cu Betis, 1-1, si cu Villareal, 0-0, si a invins pe Espanyol cu 1-0. De altfel, Mallorca are nu mai putin de 14 meciuri consecutive acasa fara infrangere, si dintre acestea 11 sunt victorii. Ultima formatie care a invins aici a fost Espanyol, pe 14 februarie 2021.

Osasuna.

Este vecina de clasament cu Mallorca, fiind pe locul 11, avand aceeasi linie de 2 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri. Este o formatie imprevizibila, cu jucatori talentati.

Si ea a adunat 7 puncte in ultimele 5 meciuri, in ultima etapa pierzand surprinzator, acasa, de la Betis, 1-3.

In deplasare a jucat doar doua partide in acest sezon si le-a castigat pe ambele. Prin urmare cele doua victorii ale sale vin din meciurile din deplasare. A castigat la Cadiz cu 3-2, intr-un meci spectaculos, si la Alaves cu 2-0.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Mallorca(4-4-2): Reina – Costa, Olivan, Valjent, Carmona – Ndiaye, Baba Mohammed, Sevilla, Rodriguez – Nino, Rodriguez.

Osasuna(4-3-3): Herrera – Vidal, Hernandez, Garcia, Sanchez – Moncayola, Torro, Brasanac – Torres, Garcia, Garcia.

Absenti:

Mallorca: Angel, Kubo, Maffeo, Railo, Ruiz de Galarreta, Russo.

Osasuna: Barja.

Istoric Confruntari Directe.

S-au intalnit ultima data in sezonul 2019-2020, ambele partide terminandu-se la egalitate, 2-2.

Ponturi pariuri Mallorca – Osasuna- zamy_bz.

Asa cum o arata si clasamentul, meciul este foarte echilibrat. Mallorca este echipa care nu a pierdut acasa in acest sezon, Osasuna este formatia care nu a pierdut in deplasare. Dintr-un astfel de duel, poate rezulta o partida plina cu scantei, dar si spectaculoasa. Daca te intereseaza informatii despre case de pariuri deschise non-stop, viziteaza articolul de aici.

Ar fi tentant un rezultat de egalitate in acest meci, insa nu sunt foarte convins ca cele doua echipe se vor multumi cu egalul. Insa m-am uitat atent pe statisticile celor doua si am observat ca Mallorca a fost surprinsa in offside de fiecare data de cel putin doua ori. Prin urmare acesta va fi si pariul meu, peste 1.5 offsideuri Mallorca, pentru care betano ofera o cota de 1.55!

Pronostic Mallorca – Osasunapeste 1.5 offsideuri Mallorca – 1.55!