Caută
Close this search box.

Mallorca – Vallecano ponturi pariuri 15.05.2022

mallorca vallecano ponturi pariuri

Fara victorie de 3 etape, Mallorca primeste vizita celor de la Rayo Vallecano incepand cu ora 20:30 intr-o partida ce conteaza pentru runda cu numarul 37 din La Liga. Gazdele sunt la 2 puncte de evitarea retrogradarii in timp ce oaspetii si-au asigurat deja prezenta pentru inca un sezon in primul esalon.

Mallorca.

Cu 2 etape ramase de disputat pana la final, Mallorca se afla pe locul 18 in La Liga cu un total de 33 de puncte, inregistrand unul singur in precedentele 3 jocuri ce au trimis-o pe prima pozitie retrogradabila in spatele celor de la Cadiz.

Raspunsul celor de la Mallorca a fost neasteptat de convingator dupa infrangerea la scor cu Granada de acasa, 2-6, reusind sa plece neinvinsa de la Sevilla unde a remizat alb, 0-0 dupa ce alb-rosii au ratat cateva ocazii importante pe finalul partidei.

Revine pe teren propriu acolo unde a inregistrat 2 victorii in precedentele 5 jocuri de acasa, una chiar in fata celor de la Atletico.

Vallecano.

Echipa madrilena si-a incheiat socotelile cu acest sezon si mai are de disputat doar 2 partide care in acest moment nu mai conteaza decat in economia clasamentului pentru Vallecano.

Si asa cum era de asteptat, dupa o perioada de rezultate fara infrangere, intalnirea cu Villarreal, formatie ce se afla in lupta pentru locul de cupa europeana, s-a impus fara probleme in Capitala, scor 5-1, semnand a 16-a infrangere din acest an pentru Vallecano.

Chiar daca in deplasare a obtinut doar 3 victorii de-a lungul acestui sezon, vine dupa 3 rezultate consecutive fara infrangere, avand a 2-a cea mai slaba ofensiva cu 12 goluri marcate si nu mai putin de 26 primite.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Mallorca (5-3-2); Reina; Maffeo, Valjent, Raillo, Olivan, Costa; Battaglia, Sanchez, Sevilla; Muriqi, Rodriguez

Rayo (4-2-3-1): Dimitrievski; Balliu, Maras, Catena, F Garcia; Lopez, Valentin; Bebe, Trejo, A Garcia; Guardiola

Absenti.

  • Mallorca:
  • Vallecano:

Istoric Confruntari Directe.

  • Dupa succesul din tur semnat pe teren propriu, scor 3-1, Rayo s-a impus si in Copa del Rey in fata celor de la Mallorca, tot acasa, scor 1-0.
  • Citeste articolul Bonus fara depunere pariuri si vezi cum poti obtine suma de bani oferita de aceasta casa de pariuri.

Ponturi pariuri Mallorca – Vallecano -> Andrew.

Cred ca a venit momentul revansei pentru Mallorca care sunt convins ca poate scoate un rezultat pozitiv in fata celor de la Vallecano, mizand asadar in sansa dubla pe echipa gazda, dar si pe minim 2 goluri in meci, pronostic ales din oferta celor de la PublicWin.

Mallorca este extrem de imprevizibila pe teren propriu si poate oricand obtine un rezultat pozitiv, mai ales in fata unui asemenea adversar.

Are mare nevoie de victorie daca vrea sa decida totul in ultima etapa si ma astept la o tactica ofensiva din partea gazdelor, incheiand mai mult de jumatate din partide cu un rezultat de peste 1,5 goluri. 

Vallecano este singura formatie care inregistreaza o serie de 4 partide consecutive pe teren strain sub 1,5 goluri si cred ca situatia se va schimba odata cu acest meci.

A incasat 5 goluri cu Villarreal si ma astept la o replica din partea madrilenilor care pot contribui si ei pe tabela in aceasta deplasare, dar nu cred ca vor da totul pentru un succes din moment ce nu conteaza pe acest final de sezon.

Pronostic Mallorca – Vallecano: 1X&2+ – 1.55