Malmo – HJK ponturi pariuri 21.07.2021

malmo hjk helsinki ponturi pariuri

Derby scandinav in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Reprezentanta Suediei, Malmo FF, da piep cu HJK Helsinki, reprezentanta Finlandei. Prima confruntare intre cele doua formatii are loc miercuri, pe Eleda Stadion din Malmo, cu incepere de la ora 20:00!

Mai jos ti-am pregatit un pont la o super cota; vezi care este acesta!

malmo hjk helsinki ponturi pariuri

Malmo.

A acces in turul 2 preliminar dupa ce in primul tur a reusit sa treaca de echipa letona, Riga FC. In meciul 1 s-a impus cu 1-0 (marcator: Antonio-Mirko Colak), iar in meciul 2 a scos o remiza (1-1) – si de aceasta data, golul formatiei suedeze a fost inscris de acelasi Antonio-Mirko Colak. De altfel, atacantul croat traverseaza o perioada foarte buna, fiind cu gol marcat in fiecare din ultimele 5 meciuri oficiale (6 goluri in total).

Se afla in plin campionat; dupa cele 12 runde disputate se regaseste pe prima pozitie cu 26 de puncte (insa cu 1 meci in plus fata de celelalte echipe). In weekend (17 iulie) a inregistrat scorul etapei, impunandu-se cu 0-5 pe terenul celor de la Degerfors.

Ola Toivonen, unul dintre veteranii echipei, sufera de o accidentare la genunchi si nu poate fi folosit in acest meci.

HJK.

La fel ca adversara din acest joc, se afla in plin campionat. Dupa cele 12 etape disputate in Veikkausliiga se afla pe prima pozitie cu 31 de puncte, cu 6 puncte mai mult decat ocupanta locului secund. In ultimul meci jucat (cel din weekend, 17 iulie) a suferit un esec surprinzator pe terenul ultimei clasate, Oulu (scor 2-1). In urma acestei infrangeri a intrerupt o serie impresionanta de 11 victorii consecutive in toate competitiile.

In precedentul tur preliminat din Liga Campionilor a trecut de formatia muntenegreana Buducnost, cu un scor general de 1-7 (3-1 in jocul tur din Finlanda si 0-4 in jocul retur din Muntenegru). Roope Riski a fost remarcatul acestei duble manse, atacantul finlandez reusind sa marcheze 3 goluri in cele 2 partide.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Malmo (4-2-3-1): Dahlin – Larsson, Ahmedhodzic, Nielsen, Knudsen – Lewicki, Bonke – Berget, Christiansen, Rieks – Colak.

HJK (4-2-3-1): Tannander – Saksela, Tenho, O'Shaughnessy, Murillo – Jair, Lingman – Browne, Tanaka, Valencic – Roope Riski.

Absenti.

  • Malmo: Ola Toivonen, Berget.
  • HJK: Vaananen, Kouassivi-Benissan (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima intalnire directa a fost in 2016 (joc amical); Malmo FF s-a impus cu 4-0.
  • Malmo este cu cel putin 2 marcate in fiecare din ultimele 3 intalniri directe. La predictii pariuri pe goluri, 1.62 este cota pentru ca si in acest meci echipa suedeza sa inscrie minimum 2 goluri.

Ponturi pariuri Malmo – HJK – ionel_iulian94.

Ambele formatii au impresionat in ofensiva in ultimele jocuri si de ceea ma astept ca acest meci sa nu fie lipsit de spectaculozitate si, implicit, de eficienta la finalizare. Ca urmare, recomand pariul combinat GG&3+, la o cota de 2.74 oferita de PublicWin.

In ambele tabere gasim jucatori cu mare „pofta” de goluri; din tabara oaspetilor se evidentiaza Roope Riski, marcator a 3 goluri in dubla mansa din turul precedent de Liga Campionilor. La gazde se evidentiaza atacantul croat Antonio-Mirko Colak, acesta laudandu-se cu performanta remarcanta de a-si trece numele pe tabela in fiecare din ultimele 5 partide.

Pronostic Malmo – HJK & Cota: Ambele echipe marcheaza & Total goluri peste 2.5 – 2.74