Caută
Close this search box.

Malta – Cipru ponturi pariuri 01.09.2021

malta cipru ponturi pariuri

Ta'Qali National Stadium va gazdui miercuri seara cu incepere de la ora 21.45 partida dintre reprezentativele Maltei si Ciprului. Meciul va conta pentru etapa a 4-a a calificarilor la Cupa Mondiala 2022. Daca esti in cautare de pronosticuri pentru aceasta infruntare iti recomand articolul urmator.

malta cipru ponturi pariuri

Malta

Este ultima clasata in grupa cu un singur punct cucerit dupa doua partide, dar tinand cont de adversarii intalniti se poate declara multumita cu rezltatele obtinute.

Echipa pregatita de Devis Mangia a debutat cu un esec 1-3 pe teren propriu in compania Rusiei, dupa care a provocat o mare surpriza smulgand un punct Slovaciei in deplasare. In ultimul joc a pierdut insa 3-0 in fata Croatiei.

Maltezii au inregistrat rezultate foarte bune in Nations League, unde chiar daca au terminat pe locul secund dupa Insulele Feroe au pierdut un singur meci din totalul de 6 disputate.

In ciuda acestei campanii sunt de evitat pronosticuri fotbal sigure bazate pe un scor favorabil miercuri seara, mai degraba te poti orienta spre piata de goluri.

Cipru

Sta ceva mai bine decat adversara sa cu 4 puncte dupa 3 partide jucate, gratie carora este pe locul 4 in grupa, dar totusi departe de a putea spera la o eventuala clasare in primele doua pozitii.

A debutat cu o remiza alba pe teren propriu in compania Slovaciei, apoi a pierdut 1-0 cu nationala Croatiei in deplasare, pentru ca in ultimul meci sa obtina si primul succes din actuala campanie, 1-0 in Slovenia.

De la ultimul meci oficial a disputat si doua intalniri amicale, ambele pierdute insa, 4-0 cu Ucraina si 1-0 in fata Ungariei, in ciuda acestor rezultate casa de pariuri online Fortuna o considera favorita pe Ta'Qali National Stadium.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Malta (3-4-3): Bonello – Shaw, Pepe, Borg – Mbong, Guillaumier, Teuma, Camenzuli – Gambin, Satariano, Pisani.

Cipru (5-4-1): Michael – Antoniou, Kousoulos, Soteriou, Laifis, Ioannou – Pittas, Artymatas, Kastanos, Papoulis – Sotiriou.

Vezi aici toate cotele pentru Malta – Cipru!

Absenti.

Malta: nu sunt.

Cipru: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

Singurele doua infruntari directe intre cele doua reprezentative au avut loc in anii 2002 si 2003, ambele fiind castigate de Cipru.

Ponturi pariuri Malta – Cipru >>> Lily84.

Malta numai este nationala care face doar figuratie, chiar daca a pierdut 3-0 in fata Croatiei, a smuls un punct Slovaciei si a marcat in poarta Rusiei.

De cealalta parte Cipru practica de regula un fotbal inchis, dar pana acum a infruntat doar adversare mult mai bine cotate, de aceasta data va fi echipa care da tonul.

Gazdele vor evolua cu incredere, pana la infrangerile cu Rusia si Irlanda de Nord aveau o serie de 5 partide consecutive fara esec pe teren propriu.

Mizez pe goluri la acest duel, Malta are forta de a marca, a facut progrese evidente in ultimul deceniu, in acelasi timp Cipru isi va juca ultima sansa de termina in primele 4 locuri ale grupei si va aborda jocul ofensiv.

Pronostic Malta – Cipru: Ambele echipe inscriu cota 2.20