Malta – Croatia ponturi pariuri 11.11.2021

malta croatia ponturi pariuri

Fotbalul este la el acasa in aceasta perioada, competitiile fiind in plina desfasurare. Dupa spectacolul oferit de echipele de club, este randul nationalelor sa intre in scena. Acestea isi disputa ultimele meciuri de calificare la turneul final. Sunt si confruntari mai usoare, insa sunt si dueluri pline de foc, importante fiind punctele care se adauga in clasament. In grupa H, Croatia merge in Malta pentru un singur obiectiv clar: 3 puncte.

malta croatia ponturi pariuri

Meciul va avea loc joi de la ora 21:45 iar eu voi juca acest meci la unibet, o casa de pariuri care incearca sa ofere o piata cat mai diversificata de pariere.

Malta.

Este pe locul 5 in grupa, avand 5 puncte, la egalitate cu Cipru, formatia de pe ultimul loc.

Din cele 8 meciuri jucate, are o victorie, 3-0 acasa cu Cipru, si doua egaluri, ambele 2-2, in Cipru si in deplasarea din Slovacia. Are cea mai slaba aparare, incasand nu mai putin de 17 goluri, o medie de peste 2 goluri pe meci.

A jucat acasa 3 meciuri in aceste preliminarii. In afara de victoria contra Ciprului, mai are doua infrangeri destul de severe, 0-4 cu Slovenia si 1-3 cu Rusia.

Croatia.

Este pe locul 2, la 2 puncte in spatele liderului, Rusia, prin urmare pandeste fiecare pas gresit al acestora in speranta de a prinde primul loc, mai ales ca se vor intalni in ultima etapa in meci direct, chiar in Croatia.

A surprins in ultima etapa, remizand acasa cu Slovacia, 2-2, avand chiar gol anulat pe motiv de offside in minutul 87 al meciului. Are cea mai buna aparare din grupa, incasand doar 3 goluri si marcand 13.

In deplasare a jucat 4 meciuri, pierzand surprinzator in Slovenia, 0-1, chiar la debutul acestor preliminarii, apoi remizand in Rusia, 0-0, si castigand in Slovacia, 1-0 si in Cipru, 3-0.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Malta(3-4-3): Bonello – Muscat, Pepe, Shaw – Attard, Teuma, Pisani, Mbong – Mbong, Montebello, Dimech.


Croatia(4-1-4-1): Livakovic – Stanisic, Caleta-Car, Gvardiol, Sosa – Brozovic – Vlasic, Modric, Kovacic, Perisic – Kramaric.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

  • S-au mai intalnit in preliminariile Euro 2016, Croatia castigand ambele partide, 2-0 acasa si 1-0 in deplasare. In partida din tur, Croatia a invins cu 2-0.

Ponturi pariuri Malta – Croatia – zamy_bz.

Croatia nu are alta optiune decat victoria. Un nou semiesec in Malta ar indeparta-o de Rusia, mai ales ca aceasta din urma are o partida usoara acasa cu Cipru. Prin urmare croatii se vor arunca spre poarta gazdelor inca din primul minut si vor incerca sa transeze soarta partidei repede. Ramane de vazut cat va dura rezistenta maltezilor si daca Croatia va sparge barajul gazdelor repede. Daca te intereseaza informatii despre alte case pariuri online, viziteaza articolul de aici.

Malta a mai produs surprize in aceasta campanie de calificare. Egalul din deplasare cu Slovacia sta marturie acestei idei. Si cred ca a surprins si prin victoria clara asupra Ciprului, 3-0 de acasa. Nu m-am oprit la capitolul cartonase, nici la cel al golurilor in meci. Insa cred ca Croatia va marca mai mult de un gol si o va face in ambele reprize.

Pronostic Malta – Croatia: gol in ambele reprize Croatia – 1.57!