Malta – Rusia pronosticuri pariuri 24.03.2021

Malta - Rusia - pronosticuri pariuri 24032021

Malta o intalneste pe teren propriu pe Rusia in cadrul primei etape pentru calificarile la Campionatul Mondial din 2022 din Qatar. Cele doua echipe se vor infrunta miercuri de la ora 21:45 pe Ta'Qali National Stadium fara spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.69 la agentia de pariuri sportive online Fortuna!

Malta - Rusia - pronosticuri pariuri 24032021

Malta.

Porneste cu sanse reduse de calificare intr-o competitie finala. Malta a participat la preliminarile pentru Campionatul Mondial si cel European din 1959. Nu a reusit sa treaca niciodata mai departe.

Formatul UEFA Nations League se pare ca a avantajat-o putin pe tara gazda, echipa terminand pe loc secund grupa din care a facut parte fara nicio infangere. Aceasta nu au pierdut niciun meci si au invins-o pe Latvia si pe Andorra.

A remizat ultimul meci jucat impotriva Insulelor Feroe, partida terminandu-se cu scorul de 1-1.

Rusia.

Tara gazda a Mondialului din 2018 a reusit sa se califice la Campionatul European de pe locul 2. Grupa a fost castigata de Belgia.

In UEFA Nations League, Rusia a pierdut primul loc in fata Ungariei nereusind sa avanseze intr-o grupa superioara.

In mod straniu, daca Rusia reuseste sa se califice la Mondialul din 2022, aceasta nu are voie sa isi foloseasca numele, steagul si imnul. Decizia a fost luata de catre Agentia Mondiala Antidoping dupa ce a declarat Agenția Rusa Antidoping neconformă, acuzând-o de manipularea probelor de dopaj. Tara va participa „neutru” in Qatar.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe probabile.

Malta (3-4-2-1): Bonello; Aguis, Z. Muscat, Borg; Mbong, Guillaumier, Teuma, Camenzuli; Gambin, Degabriele; Montebello.

Rusia (4-2-3-1): Shunin; Fernandes, Semyonov, Kudryashov, Zhirkov; Ozdoyev, Kuzyaev; Ionov, Golovin, Miranchuk; Dzyuba.

Absenti.

Malta: Niciunul notabil.

Rusia: Zobnin.

Istoric confruntari directe.

Cele doua echipe se intalnesc pentru prima oara intr-o confruntare directa.

Ponturi pariuri Malta – Rusia – MRRazvan.

In lista de pronosticuri azi pentru acest meci am sa merg pe diferenta superioara dintre cele adversare dar si pe forma de moment.

Rusia urmareste sa inceapa cu dreptul preliminarile pentru a se califica a treia oara consecutiva la un turneu final.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Fortuna. Vezi ce opinii au pariorii despre aceasta agentie din articolul Pareri Fortuna.

Cred ca faptul ca Malta nu a pierdut ultimele 7 meciuri jucate in toate competitiile este de apreciat. Cu siguranta, adversara din acest meci este de un alt calibru.

Rusia a marcat in doar un meci din ultimele 4 partide jucate in toate competitiile si nu cred ca vom avea parte de un meci spectaculos asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Malta Rusia Sub 3.5 Goluri In Meci – Cota 1.69!