Manchester City – West Ham ponturi pariuri 27.02.2021

Manchester City - West Ham pariuri

Primul meci de sambata in Premier League este un derby de clasament, intre Manchester City si West Ham. Va incepe la ora 14.30, iar eu cred ca am gasit o cota mare de jucat.

Citeste in continuare cateve informatii din cele doua tabere. Vei gasi tot aici si pariul pe care il recomand.

Manchester City.

A revenit puternic in aceasta a doua parte ca sezonului, dupa ce incepuse destul de slab. S-a distantat in fruntea clasamentului din Premier League si are deja 10 puncte avans fata de locul secund, ocupat de rivala locala Man. United. A castigat ultimele 19 partide jucate si se gaseste intr-o forma extraordinara. Merita sa jucam pe ea.

Manchester City este aceeasi formatie spectaculoasa, care ataca indiferent de adversar si gasim cote atractive la unele pariuri pe cornere la acest joc, dar o sa merg sambata pe un pont la goluri, in care am mare incredere.

Vine dupa victoria cu Monchengladbach din Liga Campionilor, meci incheiat 2-0. A aratat ca este echipa superioara si nu va avea emotii sa se califice in sferturi.

West Ham.

Ciocanarii arata extrem de bine pana acum si cred ca nici cei mai infocati fani ai lor nu se asteptau sa ii gaseasca pe locul 4 dupa 25 de etape. Bilantul lor este 13/6/6. Nu ne ramane decat sa ne imaginem ce era in tribunele Olympic Stadium daca se juca cu spectatori in acest an.

West Ham a batut-o pe Tottenham runda trecuta, meci incheiat 2-1. A scos 10 puncte din ultimele 4 etape si traverseaza o forma buna. Joaca si ea destul de spectaculos, cu cifre bune in compartimentul ofensiv. Cehul Soucek este cel mai bun marcator iar asta ne arata ca londonezii nu au totusi un jucator de careu, un 9 clasic marcator.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

Manchester City (4-3-3) : Ederson; Walker, Stones, Laporte, Cancelo; De Bruyne, Gundogan, Fernandinho; Mahrez, Silva, Sterling.

West Ham (4-2-3-1) : Fabianski; Cresswell, Diop, Dawson, Coufal; Soucek, Rice; Fornals, Lingard, Bowen; Antonio.

Absenti.

Manchester City : Nathan Ake.

West Ham : Angelo Ogbonna, Andriy Yarmolenko si Arthur Masuaku.

Istoric Confruntări Directe.

City a fost mai buna in partida tur, dominand copios, dar a reusit sa scoata doar un punct. Castigase fiecare 10 partide directe jucate inainte de acel meci.

Ponturi pariuri Manchester City – West Ham -> Monik.

Am sa joc un pariu putin mai riscant de data aceasta, insa unul care merita incercat pentru ca este cota destul de mare. Aleg intervalul 3-4 goluri marcate in meci.

Avem doua dintre cele mai bune echipe din Premier League, ambele stau bine pe faza de atac si marcheaza in general meci de meci. Sunt sanse mari sa vedem goluri in cele doua parti.

4 din ultimele 5 partide disputate de West Ham in Premier League au avut intre 3 si 4 reusite la final. Ar trebui sa vedem un fotbal frumos, iar intervalul merita atacat.

Pronostic Manchester City – West Ham : Interval 3-4 goluri – Cota 2.30