Manchester City – West Ham ponturi pariuri 28.11.2021

manchester city west ham ponturi pariuri

Duel de top 4 pe Etihad Stadium in acest weekend. Manchester City va primi vizita „ciocanarilor”, partida urmand a se disputa duminica la amiaza, incepand cu ora 16:00. Reusesc „cetatenii” sa lege 5 victorii consecutive, sau elevii pregatiti de David Moyes vor produce surpriza? VEZI in continuare care este pronosticul pe care l-am recomandat la acest meci! COTA: 1.84!

manchester city west ham ponturi pariuri

Manchester City.

Are un moral foarte bun dupa ce la mijlocul saptamanii a castigat derby-ul cu PSG din grupa de Liga Campionilor, succes ce a facut-o castigatoare de grupa. Cu toate ca a intrat pe parcursul celei de-a doua reprize, Gabriel Jesus a contribuit decisiv la obtinerea acestui succes, atacantul brazilian marcand 1 gol si oferind si 1 assist. Ca urmare a acestei performante, sunt de parere ca acesta si-a castigat un loc printre titulari in disputa de duminica.

Guardiola a avut 3 absente importante in duelul cu parizienii; este vorba despre De Bruyne, Phil Foden si Jack Grealish. Toti 3 raman sub semnul intrebarii si pentru acest joc.

In ceea ce priveste situatia de Liga Campionilor, era a 2-a inainte de startul acestei runde cu 26 de puncte, cu doar 3 puncte mai putin decat liderul Chelsea.

West Ham.

Si ea a jucat la jumatatea saptamanii, doar ca in grupele Europa League. S-a impus cu 0-2 in deplasarea de la Rapid Viena. Cu aceasta victorie, este matematic calificata in primavara europeana de pe prima pozitie.

Lukasz Fabianski si Michail Antonio nu au facut deplasarea in Austria, dar mai mult ca sigur amandoi vor reveni si se vor regasi in unsprezecele de start. Insa, acestea nu vor fi singurele noutati din primul 11 fata de jocul cu Rapid Viena; astfel, Rice, Johnson, Cresswell, Fornals si Zouma vor reintra in primul 11.

La fel ca in precedentele 2 jocuri, fundasul italian Angelo Ogbonna ramane singura indisponibilitate.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Stones, Dias, Cancelo – Gundogan, Rodri, Bernardo Silva – Mahrez, Gabriel Jesus, Sterling.

West Ham (4-2-3-1): Fabianski – Johnson, Zouma, Dawson, Cresswell – Soucek, Rice – Bowen, Lanzini, Fornals – Antonio.

Absenti.

  • Manchester City: Mendy, Ferran Torres (indisponibili), De Bruyne, Foden, Grealish (incerti).
  • West Ham: Ogbonna.

Istoric Confruntari Directe.

  • Manchester City este neinvinsa in ultimele 11 intalniri directe de Premier League.
  • „Cetatenii” au castigat fiecare din ultimele 5 confruntari directe disputate pe Etihad Stadium.

Ponturi pariuri Manchester City – West Ham – ionel_iulian94.

Pariul zilei de la confruntarea de pe Etihad Stadium este GG, pariu pe care il poti avea in vedere si pentru biletul zilei de duminica.

Pentru ca ambele formatii sa modifice tabela de cel putin o data, se da cota 1.84 la Unibet. Aici poti primi 300 LEI la deschiderea contului – citeste articolul Cod bonus Unibet ca sa vezi ce ai de facut.

Cu siguranta „cetatenii” vor avea initiativa si vor reusi sa isi creeze multe ocazii de a marca si chiar sa si marcheze minimum 1 gol. Astfel, principalul semn de intrebare cade asupra „ciocanarilor”. Insa, West Ham este o formatie cu multa calitate in ofensiva, drept dovada stand statistica golurilor marcate in aceasta editie de Premier League (o medie de aproape 2 goluri marcate/meci). De asemenea, am tinut cont si de faptul ca si in acest sezon, Manchester City prezinta destul de multe lacune in defensiva.

Pronostic Manchester City – West Ham & Cota: Ambele echipe inscriu – 1.84