Manchester United – Atletico Madrid ponturi pariuri 15.03.2022

manchester united atletico madrid ponturi pariuri

Manchester United si Atletico Madrid se vor infrunta marti seara de la ora 22.00 in mansa retur din optimile de finala Champions League. Partida poate fi urmarita pe canalele Digi Sport si Telekom Sport si se anunta spectacol intre Cristiano Ronaldo si victima sa preferata din LaLiga.

manchester united atletico madrid ponturi pariuri

Manchester United

A facut parte dintr-o grupa cu Villarreal, Young Boys si Atalanta, reusind sa termine prima cu un singur esec pe terenul elvetienilor.

Diavolii au castigat 7 din cele 11 duble manse disputate in optimile Champions League, sunt mari sanse sa reuseasca si de aceasta data, poti incerca ponturi azi pe o calificare a gazdelor.

Vine dupa o victorie in Premier League, 3-2 pe teren propriu cu Tottenham, Cristiano Ronaldo a marcat un hat-trick, al 49-lea din cariera sa la nivel de club. Cu 808 goluri oficiale, lusitanul a devenit cel mai bun marcator din istorie, iar impotriva lui Atletico a marcat 22 de goluri.

Pe Old Trafford a pierdut doua partide in 2022, una in campionat cu Wolves, cealalta o eliminare din Cupa Angliei extratime contra lui Middlesbroug, a castigat 4 si remizat in alte doua.

Atletico Madrid

Spre deosebire de adversara sa a avut mari emotii in ceea ce priveste calificarea pe care o obtinut-o in chiar ultimul joc gratie victoriei de pe terenul lui Porto.

Saltelarii au avut un sezon cu evolutii oscilante, presarat de numeroase accidente nedorite, dar Diego Simeone a si avut multe probleme de lot, prestatiile echipei sale fiind oarecum scuzabile in anumite momente.

De la mansa tur Atletico a reusit sa castige cele 3 partide disputate in LaLiga, rezultate in urma carora a revenit in Top 4, mai mult poate spera chiar la locul secund de care o mai despart doar 5 puncte.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Manchester United (4-2-3-1): De Gea – Dalot, Varane, Maguire, Shaw – Fred, McTominay – Sancho, Fernandes, Pogba – Ronaldo.

Atletico Madrid (3-5-2): Oblak – Savic, Felipe, Reinildo – Llorente, De Paul, Koke, Herrera, Lodi – Felix, Correa.

Vezi aici toate cotele pentru Manchester United – Atletico Madrid!

Absenti.

Manchester United: Mason Greenwood – suspendat.

Atletico Madrid: Yannick Carrasco – suspendat;  Matheus Cunha, Daniel Wass, Sime Vrsaljko, Thomas Lemar, Mario Hermoso, Geoffrey Kondogbia – accidentati; Jose Gimenez – incert.

Istoric confruntari directe.

Partida tur terminata la egalitate scor 1-1 este singurul meci direct inregistrat pana acum intre cele doua formatii de club.

Ponturi pariuri Manchester United – Atletico Madrid >>> Lily84.

Atletico isi poate salva sezonul cu o calificare in sferturile Champions League, in aceiasi situatie se afla insa si adversara sa.

Ambele echipe nu stau foarte bine in competitiile interne si spera sa isi multumeasca fanii prin rezultatele din Champions League.

Manchester United are aproximativ intreg lotul valid, dar cel mai important, Ralf Rangnick se poate baza pe serviciile lui Cristiano Ronaldo care a marcat de 22 de ori pana acum impotriva madrilenilor.

La randul sau Diego Simeone are solutii de foarte buna calitate in avanposturi acolo unde va evolua Joao Felix, portughezul fiind intr-o forma foarte buna cu 5 goluri marcate in ultimele 5 jocuri.

In aceste conditii este lesne de inteles de ce am optat pentru pronosticul sa mizez pe piata de goluri oferita de Superbet.

Pronostic Manchester United – Atletico Madrid: Ambele echipe inscriu >>> cota 2.05