Caută
Close this search box.

Manchester United – Copenhaga ponturi pariuri 10.08.2020

Manchester United - Copenhaga ponturi pariuri

Sferturile de finala din Europa League, ne prezinta pe Rhein Energie Stadion cel mai dezechilibrat duel al acestei etape. K-boom v-a pregatit mai multe detalii despre cele doua echipe si despre partida, pe care le puteti citi mai departe in acdasta avancronica!

Manchester United - Copenhaga ponturi pariuri

Dupa cum probabil ati aflat toate meciurile din aceste runde de final, din Europa League vor avea loc in Germania in mai multe orase pentru a evita pe cat posibil infectarea cu virusul COVID-19. Meciul va avea loc luni seara de la ora 22.00 la Koln  si va fi arbitrat de la centru de catre francezul C. Turpin.

Manchester United.

Una din principalele favorite la castigarea trofeului Europa League vine dupa o dubla mansa castigata fara emotii in fata lui LASK Linz, cu scorul general de 7-1. De asemenea elevii lui Solskjaer, dupa un final incendiar de sezon pe prima scena a fotbalului englez, au obtinut biletele pentru Liga Campionilor.

In Premier League a reusit o performanta de invidiat, in ultimele 14 runde disputate a terminat neinvinsa si a avut un golaveraj destul de bun cu 66 de goluri marcate si doar 36 primite.

Bruno Fernandes este golgeterul competitiei cu 6 goluri reusite, la egalitate cu alti 5 jucatori.

Manchester United - Copenhaga statistici

Copenhaga.

Echipa daneza a realizat o performanta destul de mare ajungand pana in sferturile de finala Europa League, tot ce va obtine mai departe va fi un bonus. In campionat a reusit sa ocupe locul 2 cu 68 de puncte acumulate, fapt ce o va duce si pentru sezonul urmator in Europa League.

In optimile de finala a reusit sa treaca de turcii de la Basaksehir, dupa ce in tur au pierdut cu scorul de 1-0, iar pe teren propriu au castigat cu scor de neprezentare. Cel mai bun jucator al meciului jucat la Copenhaga a fost tanarul atacant Jonas Wind care a reusit sa inscrie de doua ori.

Dame N'Doye este golgeterul echipei in prima liga daneza cu 9 goluri reusite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Manchester United  (4-2-3-1): Romero – Williams, Maguire, Lindelof, Wan Bissaka – Matic, Pogba – Rashford, Fernandes, Greenwood – Martial.

Copenhaga (4-2-3-1): Johnsson – Varela, Nelsson, Bjelland, Boilesen – Zeca, Mudrazija – Biel, Wind, Jensen – Kaufmann.

Vezi toate cotele pentru Manchester United – Copenhaga!

Absenti.

  • Manchester United: Luke Shaw, Axel Tuanzebe si Phil Jones.
  • Copenhaga: Michael Santos, Nicolaj Thomsen, Ragnar Sigurdsson si Viktor Fischer.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a disputat in anul 2006 in grupele Ligii Campionilor, iar Copenhaga a castigat cu scorul de 1-0.

Ponturi Europa League: Wolves – Sevilla, cota 1.60!

Ponturi pariuri Manchester United – Copenhaga  – K-boom.

Cea mai dezechilibrata partida din sferturile de finala ale Europa League, ne aduce fata in fata doua din cele mai titrate echipe din campionatele unde evolueaza. Diavolii rosii sunt decisi sa castige un trofeu in acest an, singurul ramas fiind acesta, motiv pentru care nu cred ca le vor da sanse prea mari rivalilor danezi. Sunt obligati sa deschida scorul cat mai repede pentru a-si face meciul mai usor, iar apoi sa profite de erorile apararii daneze si sa marcheze cat mai multe goluri. Am ales sa mizez in acest meci pe faptul ca englezii vor marca in ambele reprize minim un gol.

Pronostic Manchester United – Copenhaga: Manchester United marcheaza in ambele reprize – 1.87