Manchester United – Everton ponturi pariuri 02.10.2021

manchester united everton ponturi pariuri

In etapa cu numarul 7 din Premier League, pe Old Trafford va avea loc meciul dintre Manchester United si Everton. Partida se va juca sambata de la ora 14:30. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.76! la agentia de pariuri sportive online 888Sport!

manchester united everton ponturi pariuri

Manchester United.

A pierdut ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Aston Villa, partida terminandu-se cu scorul de 1-0.

„Diavolii Rosii” se afla pe locul 4 in Premier League si are 13 puncte acumulate dupa primele 6 partide desfasurate. A obtinut patru victorii, o remiza si o infrangere si momentan este la un punct distanta de prim-clasata Liverpool. Au marcat in ultimele 8 din 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Pe Old Trafford, Manchester United a reusit sa obtina numai 4 victorii din ultimele 10 partide jucate.

Everton.

A castigat ultimul meci jucat impotriva lui Norwich, partida terminandu-se cu scorul de 2-0.

Se afla pe locul 5 in campionat si are 13 puncte acumulate dupa primele 6 partide desfasurate. A obtinut aceleasi rezultate ca si adversarii din acesta confrutnare. A marcat in ultimele 6 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers.

Oaspetii au reusit sa castige numai 4 partide din ultimele12 jucate pe teren advers.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Manchester United (4-2-3-1): De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Varane, Shaw; Matic, Fred; Greenwood, Fernandes, Pogba; Ronaldo.

Everton (4-4-1-1): Pickford; Godfrey, Mina, Keane, Digne; Townsend, Doucoure, Allan, Iwobi; Gray; Rondon.

Absenti:

Manchester United: Rashford, Diallo, Maguire.

Everton: Gomes, Gbamin, Delph, Coleman.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 4-0 pentru Manchester United.

Ultimele 4 din 5 confruntari directe dintre cele doua echipe jucate pe Old Trafford s-au terminat cu peste 2.5 goluri inscrise in meci.

Ponturi pariuri Manchester United – Everton – MRRazvan.

Manchester United este cu moralul foarte ridicat dupa victoria din meciul precedent. Echipa a reusit sa isi ia revansa impotriva lui Villarreal si sa o invinga cu scorul de 2-1 in minutele de prelungiri ale reprizei secunde. Marcatorul? Nimeni altul decat Cristiano Ronaldo.

Everton a obtinut o singura victorie din ultimele 5 meciuri jucate in deplasare in Premier League si echipei ii va fi cu siguranta greu sa se impuna impotriva „Diavolilor Rosii”. Oaspetii au reusit sa se impuna o singura data pe Old Trafford din ultmele 30 de confrutnari!

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportiva online 888Sport.

Pentru pronosticuri Anglia ma astept ca Manchester United sa-si mentina parcursul bun si in acesata confruntare si sa se impuna in fata lui Everton asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Manchester UnitedEverton 1 Solist – Cota 1.54!