Manchester United – PSG ponturi pariuri 02.12.2020

manchester united - psg - pronosticuri pariuri 02122020

In etapa cu numarul 5 din grupele UEFA Champions League, Manchester United o intalneste pe PSG si echipa gazda va incerca sa-si mentina pozitia de lider in aceasta grupa H. Meciul se va juca miercuri de la ora 22:00 fara spectatori pe Old Trafford. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.10 la agentia de pariuri sportive online Betano!

manchester united - psg - pronosticuri pariuri 02122020

Manchester United.

Au castigat ultimul meci jucat in grupele Champions League in fata celor de la Basaksehir cu scorul de 4-1. Golurile victoriei au fost inscrise de catre Fernandes (dubla), Rashford si James.

Echipa gazda se afla pe locul 9 in Premier League dupa 9 partide disputate.

Dupa cele 9 meciuri jucate in campionat, Manchester United are cinci victorii, doua egaluri si trei infrangeri.

Au catigat ultimul meci jucat impotriva celor de la Southampton cu scorul de 3-2. „Diavolii Rosii” au fost condusi la pauza cu scorul de 2-0 dar introducerea lui Cavani s-a dovedit a fi perfecta, acesta reusind sa intoarca scorul, reusind o dubla si o pasa de gol.

PSG.

Au castigat ultimul meci jucat in grupele Champions League in fata celor de la Leipzig cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost inscris de catre Neymar.

PSG se afla fara nicio surpriza pe locul 1 in Ligue 1 dupa 12 partide disputate.

Din cele 12 meciuri jucate, PSG are opt victorii, un egal si trei infrangeri.

Au facut egal in ultimul meci jucat impotriva celor de la Bordeaux, meciul terminandu-se cu scorul de 2-2.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Manchester United(4-3-3): Henderson; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles; Fred, Matic, Van de Beek; Fernandes; Rashford, Cavani.

PSG(4-3-3): Navas; Florenzi, Diallo, Kimpembe, Bakker; Verratti, Marquinhos, Herrera; Di Maria, Mbappe, Neymar.

Absenti:

Manchester United: Shaw, Pogba, McTominay, Telles, Martial, de Gea.

PSG: Draxler, Kehrer , Bernat.

Istoric Confruntari Directe.

Meciul precedent dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru Manchester United. Golurile victoriei au fost marcate de catre Fernandes si Rashford.

Ponturi pariuri Manchester UnitedPSG – MRRazvan.

Cu atacanti ca Neymar si Mbappe aflati in forma maxima, orice aparare din lume ar trebui sa se teama, mai ales defensiva subreda a lui Manchester United.

Echipa gazda are si ea atacanti capabili sa penetreze defensiva PSG-ului si au demonstrat impotriva adversarilor ca pot sa produca oricand o surpriza.

PSG-ul are nevoie disperata de un rezultat pozitiv pentru a nu risca sa fie eliminati din competitie. Cu siguranta Tuchel va folosi cel mai bun 11 pentru aceasta confruntare. Avand in vedere ca Leipzig are un meci relativ usor in fata celor de la Basakeshir, PSG-ul nu se poate gandi la altceva decat la o victorie in fata adversarilor.

Pronostic Manchester United PSG X2&GG – Cota 2.10!