Caută
Close this search box.

Manchester United – Southampton ponturi pariuri 13.07.2020

manchester united - southampton ponturi pariuri

Manchester United si Southampton se vor confrunta pe Old Trafford in runda cu numarul 35. Va fi un nou „verde” pentru United? VEZI mai jos pontul pe care ti-l propun! Cota 1.50 la agentia de pariuri sportive online Betano!

manchester united - southampton ponturi pariuri

Manchester United.

Vine dupa succesul de la Aston Villa (0-3; cele 3 goluri au fost marcate de Bruno Fernandes, Greenwood si Paul Pogba). Este neinvinsa in ultimele 10 jocuri de Premier League (7 victorii si 3 egaluri). A marcat cel putin 1 gol in fiecare din ultimele 14 jocuri disputate in toate competitiile.

In ceea ce priveste situatia din clasament, se afla pe locul 5 cu 58 de puncte. Trece pe loc de Liga Campionilor daca ia toate cele 3 puncte din jocul cu Southampton (Chelsea, ocupanta locului 3, a fost invinsa in aceasta runda; astfel, londonezii au ramas cu un avans de doar 2 puncte).

Are 16 victorii, 10 egaluri, 8 infrangeri si un golaveraj de 59:33. Rashford si Martial sunt principalii marcatori ai echipei, fiecare reusind sa inscrie cate 15 goluri.

statistici manchester united - southampton

Southampton.

Vine dupa remiza de la Southampton (1-1; golul „sfintilor” a fost marcat de Danny Ings). Inainte de startul acestei etape se clasa pe locul 12 cu 44 de puncte (va evolua in Premier League si in sezonul urmator). Are 13 victorii, 5 egaluri si 16 infrangeri.

A marcat 43 de goluri si a incasat 56. A primit cel putin 1 gol in 4 din precedentele 5 deplasari din Premier League. Cu 19 reusite, Danny Ings este principalul marcator al echipei.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Manchester United (4-2-3-1): de Gea – Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw – Pogba, Matic – Greenwood, Fernandes, Rashford – Martial.

Southampton (4-4-2): McCarthy – Walker-Peters, Stephens, Bednarek, Bertrand – Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Redmond – Adams, Ings.

Absenti. 

  • Manchester United: Jones, Rojo, Tuanzebe.
  • Southampton: Boufal, Djenepo, Valery, Vestergaard.

Istoric Confruntari Directe.

  • Manchester United a iesit neinvinsa din precedentele 8 intalniri directe disputate in toate competitiile.
  • Precedenta confruntare directa de pe Old Trafford s-a incheiat cu victoria gazdelor (3-2).

Ponturi Premier League: Chelsea – Norwich, cota 1.62!

Ponturi pariuri Manchester United – Southampton – ionel_iulian94.

Manchester United poate profita de infrangerea suferita de Chelsea in aceasta runda pentru a trece pe loc de Liga Campionilor. Astfel, pentru meciul de luni de pe Old Trafford mizez pe victoria gazdelor si pe cel putin 2 goluri marcate in meci.

Formatia pregatita de Ole Gunnar Solskjaer a aratat o foarte buna forma ofensiva in ultimele jocuri si de aceea cred ca va reusi sa inscrie cel putin 2 goluri si in jocul de luni, contand destul de mult si faptul ca Southampton are o defensiva destul de permisiva (in cele 34 de runde jucate a incasat nu mai putin de 56 de goluri).

Pronostic Manchester United – Southampton & Cota: Rezultat meci 1 & peste 1.5 goluri – 1.50