Manchester United – West Ham ponturi pariuri 22.09.2021

manchester united west ham ponturi pariuri

Campionatele importante ale Europei propun etape intermediare in aceasta saptamana cu exceptia Angliei care are programate partide din EFL Cup. Cum se stie, este o competitie plina de surprize, asta si pentru ca favoritele de obicei joaca cu echipa a doua. Dupa confruntarea din weekend, Manchester United o intalneste iarasi pe West Ham, acasa de data aceasta.

manchester united west ham ponturi pariuri

Meciul va avea loc miercuri de la ora 21:45 si va fi arbitrat de J.Moss. Voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase.

Manchester United.

Este neinvinsa in campionat, avand unul dintre cele mai bune inceputuri de sezon din ultimele sezoane, confirmand, astfel, statutul de favorita.

Din cele 5 etape parcurse, Manchester United are 4 victorii si un egal. Singura echipa care a reusit sa-i smulga puncte a fost Southampton, 1-1 in deplasare. Insa Southampton a rmizat si cu rivala din oras a gazdelor din acest meci in weekendul trecut.

Le-a invins pe rand pe Leeds cu 5-1, pe Newcastle cu 4-1, acasa, si in deplasare pe Wolverhampton cu 1-0 si pe West Ham cu 2-1.

West Ham.

Ocupa locul 8 in clasament si pana la intalnirea cu Manchester United din weekendul ce tocmai a trecut era neinvinsa.

Este o formatie care joaca un fotbal frumos. Dupa primele doua etape in care au adunat tot atatea victorii, 4-2 in deplasarea de la Newcastle si 4-1 acasa cu Leicester, au urmat doua egaluri, 2-2 acasa cu Crystal Pallace si 0-0 in deplasarea de la Southampton.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Manchester United(4-2-3-1): Heaton – Dalot, Bailly, Lindelof, Shaw – Van de Beek, Matic – Sancho, Mata, Lingard – Martial.

West Ham(4-2-3-1): Areola – Fredericks, Dawson, Diop, Masuaku – Kral, Noble – Yarmolenko, Vlasic, Benrahma – Antonio.

Absenti:

Manchester United: A.Diallo, M.Rashford, A.Telles

Genoa: –

Istoric Confruntari Directe.

In sezonul trecut Manchester United a invins de fiecare data, 1-0 acasa si 2-1 in deplasare.

Ponturi pariuri Manchester United- West Ham – zamy_bz.

Meciurile de cupa difera mult de cele din campionat. De aceea cred ca ne va astepta o partida frumoasa, echilibrata, in care Manchester United nu porneste neaparat favorita. Cum sunt sanse mari sa nu alinieze integral prima formatie, West Ham va avea sansa ei. Daca vrei sa vezi ce spun si alte case de pariuri din Anglia, de exemplu, poti vizita articolul de aici.

Nu as risca un pronostic pe victoria lui Manchester United tocmaidin motivele enuntate mai sus. Insa as incerca un pronostic legat de cornere, dar nu per total, ci cornere pe care le va obtine West Ham, peste 3.5 la numar.

Pronostic Manchester United – West Hampeste 3.5 cornere West Ham– 1.65!