Caută
Close this search box.

Marseille – Montpellier ponturi pariuri 06.01.2021

Marseille Montpellier ponturi pariuri 06012021

Meci de foc în sudul Franței, OM primește vizita vecinilor sudici și se anunță o bătălie strânsă pentru cele 3 puncte puse în joc. Meciul începe la ora 22:00. Urmărește analiza mai jos a celor două echipe.

Unibet are o gamă de evenimente interesantă pentru această partidă, din care am ales și eu o cotă de 2.45. Fă-ți cont la Unibet și profită de cei 300 de RON, pe care care agenția de pariuri îi pune la dispoziția nou veniților. Citește AICI cum să îți faci cont la Unibet și ce beneficii ai, de pe urma acestei agenții de pariuri online.

Marseille Montpellier ponturi pariuri 06012021

Marseille

Când se părea că totul merge bine pentru OM, devenind principala contracandidată a lui P.S.G pentru titlul de campioană a Franței, iată că a urmat o perioadă de 3 meciuri fără victorie pentru trupa lui Villas-Boas ce au aruncat echipa, până pe locul 5 în clasament.

În ultimele 5 meciuri disputate în campionat de trupa antrenorului portughez, OM a obținut: 2 victorii, un egal și 2 înfrângeri.

Formația lui Villas-Boas are cu 2 meciuri mai puțin disputate, față de echipele din fața ei. OM mai are de jucat cu Lens și Nice.

Montpellier

Formația lui Der Zakarian se află în acest moment pe locul 8 în Ligue 1 cu 27 de puncte adunate în 17 jocuri. Același număr de puncte au și formațiile clasate pe locurile:6,7 și 9. Deci, Montpellier va trage tare să nu plece cu mâna goală de pe Velodrome.

În ultimele 5 meciuri Montpellier a obținut, o singură victorie cu Lens, scor 2-3. În rest trupa lui Michel Der Zakarian a mai adunat o remiză și i-au fost administrate 3 înfrângeri.

Montpellier are al patrulea cel mai bun atac din Ligue 1, reușind să marcheze 29 de goluri în 17 partide.

Echipele Probabile și Absenți

Echipele Probabile

Marseille (4-3-3): Mandanda – Sakai, Alvaro, Caleta-Car, Nagatomo – Gueye, Kamara, Cuisance – Thauvin, Benedetto, Payet.

Montpellier (4-3-3): Omlin – Sambia, Mendes, Congre, Ristic – Chotard, Ferri, Mollet – Laborde, Delort, Mavididi.

Absenți

Marseille: Sanson, Rongier, Amavi

Montpellier: Savanier.

Istoric Confruntări Directe

Partida tur din sezonul trecut s-a terminat 1-1, returul nu s-a mai disputat din cauza suspendării campionatului francez, provocată de pandemie.

Ponturi Pariuri Marseille – Montpellier. David96

Amândouă echipe vor juca cu pistoalele pe masă, deoarece cele 3 puncte le sunt necesare pentru a se apropia de obiectivul stabilit la începutul sezonului. Marseille, cu siguranță, și-ar dori să aibă un cuvânt de spus în lupta la titlu, iar Montpellier cu siguranță își dorește să termine pe un loc ce i-ar asigura anul viitor, prezența în cupele europene. Deci va fi o partidă deschisă, în care ambele echipe vor căuta victoria.

Ultimul meci în care Marseille nu a marcat în acest sezon de Ligue 1, a fost în etapa 3, împotriva lui St. Etienne, atunci când OM a pierdut cu scorul de 0-2. De atunci, băieții lui Villas Boas au reușit să marcheze în fiecare partidă măcar 1 gol. În ultimele 4 partide, ale lui Marseille, ce au precedat vacanța de Crăciun, au marcat atât băieții antrenorului portughez cât și echipa adversă, iar în 3 dintre acestea s-au marcat 3 goluri.

Montpellier a reușit niște meciuri de-a dreptul spectaculoase înainte de vacanța de Crăciun. În 5 din ultimele 7 partide, ale trupei lui Der Zakarian s-au marcat de la 4 goluri în sus, în toate aceste partide au marcat atât Montpellier cât și echipa adversă. În partida cu Strasbourg, băieții antrenorului armean au oferit un meci pe cinste câștigând aceea întâlnire cu scorul de 4-3.

Avem toate ingredientele pentru un nou meci cu multe goluri, de aceea vă recomand acest pont:

Pronostic Marseille – Montpellier: Ambele marchează și peste 2.5 goluri – Cota 2.45