Marseille – Olympiakos ponturi pariuri 01.12.2020

Marseille - Olympiakos ponturi pariuri

Stade Velodrome din Marseille va fi gazda unui duel foarte important pentru locul 3, care duce in primavara europeana din Europa League, motiv pentru care cu siguranta vom avea parte de o partida incrancenata. Va recomand sa cititi in continuare aceasta avancronica pentru a afla toate detaliile despre cele doua echipe!

Marseille - Olympiakos ponturi pariuri

Jesus Gill Manzano va conduce de la centru meciul de totul sau nimic pentru ambele echipe, acesta avand incepere de la orele 22.00, dar din pacate in continuare nu vom avea parte de suporteri pe stadion.

Marseille.

Una dintre cele mai cunoscute echipe din toate timpurile din fotbalul francez, trece printr-o forma foarte buna in Ligue 1, ocupand locul 6 dupa 10 runde disputate, dar are si doua restante, care ii dau sanse sa ajunga chiar pe prima pozitie in clasament. Are o singura infrangere in campionat, cea din meciul impotriva lui Saint Etienne.

In schimb Liga Campionilor a fost un dezastru pentru francezi pana acum, avand 4 infrangeri din tot atatea meciuri disputate si nu a reusit sa marcheze nici macar un gol, dar o victorie in duelul din aceasta seara ii da sanse din nou sa viseze macar la Europa League.

In Ligue 1, cel mai bun marcator al echipei este Florent Thauvin cu 4 goluri reusite si 5 pase de gol.

Olympiakos.

Vine dupa o victorie in Super League din Grecia, in deplasarea de pe terenul lui Aris, cu scorul de 2-1, continuandu-si seria de invincibilitate in campionat. Dupa 8 etape ocupa prima pozitie cu 21 de puncte si cu un golaveraj foarte bun, cu 17 goluri marcate si doar 2 primite.

In Liga Campionilor a reusit o singura victorie, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, impotriva adversarei din aceasta seara. Acesta este si singurul gol reusit in cele 4 etape. Este obligata sa obtina macar un punct pentru a spera la o calificare in primvara europeana din Europa League.

Veteranul marocan Youseff El Arabi este cel mai bun marcator al echipei in campionat cu 5 goluri reusite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Marseille (4-3-3) : Mandanda – Sakai, Gonzalez, Caleta-Car, Amavi – Gueye, Rongier, Cuisance – Thauvin, Benedetto, Payet.

Olympiakos (4-3-3) : Sa – Rafinha, Ba, Semedo, Holebas – Pepe, M'Vila, Bouchalakis – Fortounis, El-Arabi, Masouras.

Absenti.

  • Marseille: Balerdi, Radonjic si Sanson.
  • Olympiakos: Randjelovic, Valbuena si Bruma.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat in tur si a fost castigata de greci, cu scorul de 1-0.

Ponturi pariuri Marseille – Olympiakos – K-boom.

In aceasta noua seara de Liga Campionilor vom avea parte de o partida care cu siguranta va fi una echilibrata, intre cele mai slabe echipe din grupa. Totusi ma astept sa vad o tresarire de orgoliu din partea echipei gazde si sa incerce sa obtina cele 3 puncte care i-ar da sanse mari la calificarea mai departe in Europa League. De asemenea nu cred ca vom vedea prea multe goluri motiv pentru care am ales un pronostic combinat in care francezii sa nu piarda si sa se marcheze maxim 3 goluri.

Partida din tur va fi una oglinda pentru cea din aceasta seara, dar care va avea un deznodamant fericit pentru francezi, si daca doriti o cota mai mare puteti incerca o victorie a echipei gazda. In campionat aceasta este neinvinsa in ultimele 7 meciuri si in 5 din acestea s-au marcat mai putin de 4 goluri. Voi ce parere aveti despre aceasta partida!? Ati pariat ceva?

Pronostic Marseille – Olympiakos: 1X si sub 3.5 goluri – 1.73.