Marseille – Qarabag ponturi pariuri 17.02.2022

marseille qarabag ponturi pariuri

Marseille şi Qarabag se întâlnesc joi la ora 22:00 pe stadionul Stade Vélodrome, în cadrul şaisprezecimilor din Europa Conference League. Vă recomand să urmăriţi şi celelalte pronosticuri pariuri de astăzi oferite de către tipsterii noştri.

marseille qarabag ponturi pariuri

Marseille

Marseille a ajuns aici deoarece a terminat grupa din Europa League pe poziţia a 3-a, în spatele celor de la Galatasaray, la 5 puncte distanţă şi în spatele celor de la Lazio, la doar 2 puncte distanţă.

În ultima etapă din campionatul intern au reuşit o victorie, în deplasare, împotriva celor de la Metz. Arkadiusz Milik a marcat golul victoriei în minutul 82, rezultatul final al partidei fiind 2-1.

Cel mai în formă jucător al echipei este decarul echipei, Payet Dimitri, în vârstă de 34 ani, care are un total de 8 reuşite şi 9 pase de gol în Ligue 1.

Qarabag

Qarabag s-a calificat fără mari probleme, a obţinut poziţia a 2-a în grupa din Europa Conference League cu un total de 11 puncte şi un bilanţ de 3 victorii 2 remize şi o înfrângere, la doar 3 puncte în spatele celor de la Basel.

Vine după o victorie, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei din Azerbaijan, împotriva celor de la Keshla. Partida a fost câştigată la scor, rezultatul final fiind 6-0.

Este cea mai puternică formaţie din Azerbaijan, fiind echipa lider din campionatul intern, având un avans de 10 puncte în faţa ocupantei poziţiei secunde, Gabala.

Echipe probabile şi absenţi

Echipe probabile

Marseille (4-3-1-2): Pau Lopez, Pol Lirola, Leonardo Balerdi, William Saliba, Duje Caleta-Car; Matteo Guendouzi, Boubacar Kamara, Gerson, Dimitri Payet, Arkadiusz Milik, Cengiz Under.

Qarabag (4-2-3-1): Luka Gugeshashvili; Marko Vešović, Rahil Mammadov, Kevin Medina, Toral Bayramov; Richard Almeida, Ismayil Ibrahimli; Kady, Filip Ozobić, Abdellah Zoubir; Ramil Sheydaev.

Absenţi

Marseille: Valentin Rongier.

Qarabag: Badavi Hüseynov, Jaime Romero, Shahrudin Mahammadaliyev.

Istoric confruntări directe

Nu s-a înregistrat nicio confruntare între cele două formaţii.

Marseille – Qarabag ponturi pariuri – Flavius08

Deşi Marseille a avut o grupă foarte dificilă în Europa League a suferit doar o înfrângere, împotriva celor de la Galatasaray, cu scorul de 4-2. Formaţia care a terminat pe poziţia secundă, la doar 2 puncte în faţa acestora, Lazio, nu a reuşit să se impună, am avut parte de 2 remize, 2-2 şi 0-0.

Qarabag a avut parte de formaţii mult mai slab cotate în grupa din Conference League, Basel fiind singura echipă mai valoroasă, care a încheiat grupa pe prima poziţie fără nicio înfrângere.

În opinia mea se va vedea diferenţa de experienţă şi de valoare dintre cele două echipe, Marseille fiind clar echipa mai valoroasă şi mai experimentată. Tind să cred că Marseille va domina partida complet şi se va impune fără mari probleme.

Pentru acest duel am ales să mizez pe un pariu oferit de către agenţia de pariuri sportive online UNIBET. În cazul în care nu ai cont poţi primi aici 300 RON, vezi din articolul Cod Bonus Unibet cum faci asta.

Pronostic Marseille – Qarabag: Victorie Marseille, Peste 1.5 goluri & Peste 7.5 cornere – COTĂ 2.04