Marseille – Rennes ponturi pariuri 10.03.2021

pronosticuri pariuri marseille vs rennes

In Ligue 1 avem miercuri o restanta interesanta si in acelasi timp foarte echilibrata. Marseille primeste vizita lui Rennes, intr-un duel la care ambele au mare nevoie de toate punctele.

pronosticuri pariuri marseille vs rennes

Eu consider ca vom vedea un meci frumos, iar pariul pe care il recomand arata asta.

Marseille.

Nu prea pot spune prea multe lucruri favorabile despre evolutiile lui OM in acest sezon. Nu arata deloc bine si in Ligue 1 se claseaza pe locul 8. Pare imposibil sa mai prinda pozitiile de Liga Campionilor, pentru ca o despart deja 20 de puncte de Lyon.

Marseille a pierdut etapa trecuta, in deplasare cu Lille, meci incheiat 0-2. Are un bilant 10/9/8 pana acum in campionat. A castigat o singura partida din ultimele 6 jucate. Aceasta forma slaba a dus la schimbarea antrenorului, fiind deja instalat Jorge Sampaoli, care va debuta miercuri.

Este o echipa de goluri in general, iar 4 din ultimele ei 5 partide au avut reusite in ambele porti. Recomand si eu ponturi Franta pe goluri.

Rennes.

O alta dezamagire a sezonului din Ligue 1 este Rennes, care se gaseste abia pe locul 10 in clasament. Este si ea intr-o forma extrem de slaba, cu o serie de 5 infrangeri acum. Nu castiga de 8 partide.

Rennes are si ea un antrenor nou, Bruno Genesio, tehnician cu experienta in Ligue 1. Ramane de vazut ce poate face el si daca va duce echipa in Europa League.

Rennes vine dupa o infrangere, in campionat cu Lyon (0-1). Ia prea usor gol in ultima perioada, in timp ce atacul nu se regaseste.

Echipele probabile si absenti.

Echipele probabile.

Marseille (4-3-3) : Mandanda; Lirola, Gonzalez, Caleta-Car, Nagatomo; Kamara, Ntcham, Cuisance; Thauvin, Milik, Payet.

Rennes (4-3-3) : Gomis; Soppy, Aguerd, Da Silva, Truffert; Nzonzi, Camavinga, Bourigeaud; Doku, Guirassy, Terrier.

Absenti.

Marseille : Pape Gueye, Valentin Rongier, Jordan Amavi.

Rennes : Jonas Martin, Hamari Traore.

Istoric Confruntări Directe.

Rennes a castigat in partida tur, joc terminat 2-1. Vedem meciuri frumoase intre aceste echipe, 4 din ultimele 5 avand goluri in ambele porti.

Ponturi pariuri Marseille – Rennes -> Monik.

Eu ma astept la un meci frumos, din partea unor formatii care nu se pot multumi cu un punct. Ambele au antrenori noi, care vor dori sa impresioneze si asta ma face sa ma gandesc la un fotbal deschis. Consider ca intervalul 2-4 reusite la final este perfect miercuri.

Ambele echipe stau bine in atac per total, dar ia destul de usor gol. 8 din ultimele 9 confruntari dintre dintre ele s-au incadrat pe intervalul ales. OM vine dupa 4 partide de 2-4 goluri. La fel a fost si in 4 din ultimele 5 jucate de Rennes.

Pronostic Marseille – Rennes : Interval 2-4 goluri – Cota 1.74