Meciul zilei din fotbal american 03.01.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 55%
Castigate: 34/62
Unitati: -1073

Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din NFL, mai exact întâlnirea de pe NRG Stadium, acolo unde Houston Texans urmează să primească vizita celor de la Tennessee Titans. Am ales să investesc într-o linie de handicap. Mult succes!

Houston Texans vs Tennessee Titans (ora 23:25)

După cele 4 înfrângeri consecutive, Houston a fost eliminată din cursa pentru un loc de play-off. Vor termina sezonul pe locul 14 în Conferința NFC, cu bilanț actual de 4 victorii și 11 înfrângeri. Ultimu duel a fost contra celor de la Bengals, aceștia pierzând cu scorul de 31-37.

Compartimentul ofensiv a avut prestații slabe, fiind pe locul 17 în rank, total de 369,8 yards înaintați, dintre care 278,5 au fost prin jocul de passing și 91,3 prin cel de rushing. Au o medie de 23,1 puncte înscrise pe partidă.

În ceea ce privește jocul defensiv, aceștia au una dintre cele mai slabe infracțiuni din ligă, fiind pe locul 30 în rank, cu total de 411,7 yards permiși. Protecția against the pass permite circa 260 de yards înaintați, în timp ce protecția against the run se află pe penultimul loc în rank, 151,7 yards. De asemenea, adversarii reușeșc să convertească 28,2 puncte.

La aruncare îl avem pe Deshaun Watson. QB-ul gazdelor a evoluat în toate cele 15 jocuri de până acum, timp în care a reușit să arunce pentru 4458 yards, a oferit 30 de pase de TD, iar procentajul său la pase finalizate este de 70,1%.

Nu se știe dacă Deshaun va evolua contra celor de la Tennesse. El a acuzat o accidentare la braț în etapa anterioară, iar posibila titularizare rămâne incertă.

De cealaltă parte, Tennessee are nevoie de victorie pentru a se califica în play-off. Bine, acest obiectiv poate fi îndeplinit și în cazul în care Indianapolis Colts va pierde jocul cu Jaguars, dar acest lucru este aproape imposibil.

Titanii se află în acest moment pe poziția a 7-a în Conferința NFC, bilanț de 10 victorii și 5 înfrângeri. Puteau să-și asigure calificare încă din etapa precedentă, dar au cedat categoric în fața celor de la Green Bay Packers, scor 40-14.

Ofensiva a prezentat o eficiență foarte ridicată, fiind pe locul 5 în rank, cu total de 390,1 yards înaintați pe partidă, dintre care 229,9 au fost realizați prin jocul de passing și 160,2 prin cel de alergare. Au o medie de fix 30 de puncte acumulate/meci.

Pe plan defensiv, nici aceștia nu au reușit să oprească atacurile adversarilor. Se află pe locul 29 în rank, cu un total de 394,3 yards permiși, 271,9 fiind prin jocul de passsing și 151,7 prin cel de alergare. Au o medie de 26,7 puncte permise adversarelor.

Ryan Tannehill a avut evoluții bune și în acest an. Fundașul titanilor a evoluat în totate jocurile de până acum, timp în care a aruncat pentru 3603 yards, a oferit 32 de pase de TD, iar procentajul să la pase finalizate este de 65,4%.

Am ales să investesc în succesul oaspeților la o diferență de minim 4 puncte. Pentru a se putea califica în play-off, Tennessee trebuie să-i bată pe texani. În plus, Houston se pregătește deja pentru sezonul următor, ei fiind eliminați din cursa pentru play-off.

Pont: Handicap -3,5 Tennessee Titans, cota [email protected] MaxBet

Leave a Comment: