Meciul zilei din fotbal american 03.12.2020

Nu am reușit absolut deloc să bifăm tips-urile speciale oferite în decursul lunii precedente. Planul meu pentru perioada următoare este să mă axez cât mai mult pe pronosticurile simple (variante pe puncte sau handicap), acolo unde am avut rezultate foarte bune. Meciul zilei de astăzi vine de la o confruntare din fotbalul de colegiu. Mult succes!

North Texas Eagles vs Louisiana Tech (ora 01:00)

Eagles deține un bilanț de 3 victorii și 4 înfrângeri în această stagiune, fiind în acest moment ocupanta poziției a 4-a în Conferința SUA. Vin după eșecul înregistrat contra celor de la UTSA, scor 49-17.

Deși au arătat excelent în zona ofensivă, total de 536.9 yards parcurși pe partidă (fiind pe locul 5 în rank), dintre care 290 sunt prin passing și 246.9 prin jocul în grabă, apărarea acestora a lăsat mult de dorit.

Se află pe poziția 126 în rank, cu un total de 535.3 yards permiși pe partidă. Atât protecția against the pass (291.3 yards), cât și cea against the run (244) sunt printre cele mai slabe protecții din fotbalul de colegiu.

Permit un total de 7 yards înaintați de adversari pe fiecare încercare. De asemenea, media lor de puncte încasate pe partidă este de 41, în timp ce pe teren propriu, această medie este de 40.6, aproape identică.

De cealaltă parte, Louisiana a avut un parcurs puțin mai bun, având după cele 7 jocuri susținute un bilanț de 4 victorii și 3 înfrângeri. Vin după o victorie extrem de importantă scor 37-34, împotriva celor de la UAB, formație foarte bună.

Sunt foarte curios cum se va prezenta Tech în acest joc. Din cauza problemelor de siguranță (focar de infecție cu virusul COVID-19), echipa a fost nevoită să amâne/anuleze o bună parte din jocuri. Meciul cu UAB a fost susținut la sfârșitul lunii Octombrie.

Zona de atac nu a fost foarte eficientă, reușind să acumuleze un total de 334.4 yards înaintați pe partidă, 242.2 prin jocul de passing și 92 prin cel de rushing. Au o medie de 4.9 yards înaintați pe încercare și un total de 30.3 puncte puse pe tabelă.

Problemele legate de apărare sunt nelipsite și la gruparea din Louisiana, permițând adversarilor să înainteze 420.7 yards pe partidă, dintre care 253.1 au fost prin aruncări și 167.6 au fost prin jocul în grabă.

Deși cifrele nu arată deloc bine, am ales să investesc în linia de +6,5 handicap pus pe Louisiana Tech. Într-adevăr, defensiva oaspeților a arătat deplorabil, dar acest lucru este oarecum normal, având în vedere că majoritatea duelurilor au fost susținute contra unor echipe foarte experimentate.

Din punctul meu de vedere, Louisiana se va impune în duelul din această noapte, dar am zis să nu mă complic și am ales să investesc într-o variantă mult mai safe.

Pont: Handicap +6,5 Louisiana Tech, cota 1.57@ Unibet