Meciul zilei din fotbal american 07.11.2020

Avem 3 tips-uri câștigătoare din tot atâtea oferită în această lună. Pentru astăzi vă propun din nou un bet ce vine de la o confruntare din fotbalul american de colegiu, mai exact de la duelul dintre Iowa Hawkeyes – Michigan State Spartans. Mult succes!

Iowa Hawkeyes vs Michigan State Spartans (19:00)

Surprinzător, Iowa a început extrem de slab noul sezon, pierzând cele două confruntări susținute. Au început stagiunea contra celor de la Purdue, scor 24-20, pentru ca apoi să fie învinsă pe teren propriu de Nortwestern, scor 20-21.

Din câte am citit, există probleme între antrenorul Kirk Ferentz și jucători. Acesta făcând în trecut niște afimații extrem de grave, cu tentă rasistă. Poate acesta este și motivul pentru care Iowa a pierdut cele două jocuri.

Pentru jocul din această seară, Hawkeyes nu se poate baza pe serviciile receptorului Ihmir Smith-Marsette, acesta fiind suspendat de Ferentz. Cu puțin timp în urmă, Marsette a fost oprit de poliție pentru depășirea limitei de viteză.

Spencer Petras este QB-ul gazdelor pentru acest joc. În cele două dueluri din sezon, el a aruncat pentru 481 pass yards, a oferit o pasă de TD și are un procent de 53,9% la pase complete. În plus, a interceptat mingea de 3 ori.

De cealaltă parte, Michigan are un bilanț egal până acum, realizând o victorie și o înfrângere. Ei au început sezonul pe propriul teren, contra celor de la Rutgers, joc pierdut de aceștia la o diferență de 11 puncte, scor 27-38.

În jocul anterior, spartanii au reușit să se impună surprinzător în fața marei rivale, Michigan, scor 24-27. Probabil este de departe una dintre cele mai mari suprinze ale acestei ediții a fotbalului de colegiu.

Mel Tucke este noul antrenor al grupării din Michigan. Acesta a fost pus în funcție la începutul acestui an, pe 12 februarie. Deși a început cu o înfrângere mandatul său, victoria din etapa trecută i-a adus o mulțime de susținători.

Rocky Lombardi, QB-ul spartanilor pare să fie noua vedetă a echipei. Acesta a aruncat în primele două jocuri un total de 642 pass yards, a oferit 6 pase de TD și are un procent de 64% la pase complete și a interceptat mingea de două ori.

Am ales să mizez puțin contrar statisticilor. Michigan a arătat decent în atac, punând 54 de puncte pe tabelă. În plus, Lombardi a dat dovadă de calități impresionante la aruncare și nu ar trebui să întâmpine prea mari probleme împotriva unei formații decimate.

Iowa a început oribil, iar indisponibilitatea lui Marsette este o pierdere extrem de importantă. Totuși, pentru a putea să revină în topul Big Ten, gazdele sunt nevoite să forțeze ceva mai mult jocul de atac. Mă aștept la un joc mult mai bun făcut de Petras.

Pare să avem rețeta perfectă pentru un meci de over. Linia de 43,5 puncte mi se pare cel mai inteligent tips pentru acestă confruntare.

Pont: Peste 43,5 puncte, cota 1.60@ Betano