Meciul zilei din fotbal american 10.01.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 67.3%
Castigate: 33/49
Unitati: 426

Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din pay-off-ul NFL. Am ales să investesc în duelul de pe Nissan Stadium (Nashville), acolo unde Tennessee Titans și Baltimore Ravens își vor susține jocul de Wild Card. Mult succes!

Tennessee Titans vs Baltimore Ravens (ora 20:05)

Tennessee Titans a terminat sezonul regulat pe poziția a 4-a, având un bilanț de 11 victorii și 5 înfrângeri. Ultimul duel a fost susținut contra celor de la Houston Texans, acesta fiind și meciul care a trimis-o pe Titans în play-off, scor 38-41.

Sunt una dintre cele mai eficiente echipe în ceea ce privește jocul ofensiv, fiind pe locul 3 în rank, cu un total de 396,4 yards acumulați, dintre care 228,3 au fost prin jocul de passing și 168,1 prin cel de alergare. Au o medie de 30,7 puncte obținute pe partidă.

Pe plan defensiv, prestațiile lor au fost deplorabile, locul 28 în rank, cu 398,3 yards înaintați de adversari pe partidă, 277,4 fiind prin jocul de passing și 120,8 prin cel de alergare. Au o medie de 27,4 puncte permise pe partidă.

În plus, aceștia nu se vor putea baza pe serviciile lui Jayon Brown, unul dintre cei mai importanți apărători ai echipei. Brown a evoluat în 10 dintre cele 16 jocuri, timp în care a acumulat un total de 45 de solo-tackles.

De cealaltă parte, Baltimore a terminat sezonul din Conferința NFC pe locul 5, având un bilanț tot de 11 victorii și 5 înfrângeri. Puteau să aibă un parcurs mult mai bun, dar virusul COVID-19 a fost principalul adversar al acestora. În două dintre cele 16 jocuri, corbii au fost nevoiți să folosească jucători amatori.

Atacul s-a descurcat destul de bine, aflându-se pe locul 19 în rank, cu un total de 363,1 yards înaintați pe partidă, dintre care 171,2 au fost prin jocul de passing și 191,9 prin cel de rushing. Au o medie de 29,3 puncte acumulate pe partidă.

În ceea ce privește jocul defensiv, aceștia au avut prestații mult mai bune, fiind pe locul 7 în rank. Infracțiunea a permis un total de 329,8 yards. Protecția against the pass a cedat 221 yards, în timp ce protecția against the run permite aproximativ 108,8 puncte.

Au a 2-a cea mai bună apărare la media de puncte permise adversarilor, doar 18,9. Singura absență importantă din lotul corbilor este Sam Koch, acesta fiind depistat pozitiv la virusl COVID-19.

Am ales să investesc în succesul celor de la Ravens. Oricât de bine ar arăta titanii în atac, defensiva permite puncte cu ușurință, iar indisponibilitatea lui Jayon Brown este o pierdere pe cât se poate de importantă.

Le-a permis celor de la Houston 38 de puncte, și asta în condițiile în care texanii stau foarte prost la faza de atac, iar acel joc era fără miză pentru ei.

Nu știu dacă Titans pot acoperi o medie mare de puncte pusă pe tabelă de corbi, având în vedere că Ravens dețin un atac decent, iar defensiva este una dintre cele mai eficiente din întreaga ligă.

Pont: Baltimore Ravens câștigă meciul, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: