Meciul zilei din fotbal american 10.11.2020

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 66.7%
Castigate: 6/9
Unitati: 23

Astăzi revin în atenția voastră cu un pronostic din fotbalul de colegiu, NCAAF, iar încrederea mea în tips-ul ales este extrem de mare. Bilanțul acestei luni la proiectul “Meciul Zilei” este de 5 pronosticuri câștigătoare din tot atâtea oferite. Mult succes!

Ohio Bobcats vs Akron Zips (ora 02:00)

Avem parte de o confruntare ce se anunță a fi extrem de dezechilibrată, doar oare chiar așa să fie?…Ambele formații au început slab sezonul, Ohio pierzând în primul duel, scor 30-27, contra celor de la Central Michigan.

Kurtis Rourke a reușit să arunce pentru 231 pass yards, a oferit două pase de TD dintr-un total de 4 și a avut un procentaj de 63.2% la pase complete. Cu toate acestea, ei au reușit să înainteze doar 3,1 metrii pe încercare, destul de slăbuț.

Abia aștept să văd cum va evolua Ohio în această noapte. În sezonul precedent, aceștia au avut cea mai mare medie de puncte marcate/meci, 34.6 mai exact. Bine, această medie i se datorează fratelui lui Kurtis Rourke, Nathan Rourke.

În vârstă de 22 de ani, Nathan a fost QB-ul gazdele timp de 3 ani. Acesta a decis să se pregătească pentru draf-ul din NFL și să părărească echipa din Ohio, lâsându-i astfel locul la aruncare fratelui său.

Pentru meciul cu Zips, Ohio nu se va putea baza pe serviciile running back-ului Julian Ross. Motivul absentării lui Ross rămâne necunoscut. Din câte am citit prin preview-urile meciului, acesta ar fi pozitiv la virusul COVID-19, însă informația nu a fost confirmată.

De cealaltă parte, Akron sunt de departe cea mai slabă echipă din Conferință. În primul joc din sezon, aceștia au fost umiliți de Western Michigan, scor 13-58. Zips a acumulat aceste puncte printr-un eseu și două field goal-uri. Toate cele 13 puncte au fost înscrise în primele două sferturi.

Cu 484.0 yards permiși, dintre care 266 au fost prin passing și 218 prin rushing, defensiva oapseților a fost inexistentă. Totuși, pe plan ofensiv, aceștia m-au surprins plăcut, acumulând un total de 256 yards. Sunt cifre extrem de mediocre, dar care pot ajuta la completarea over-ului ales.

Zach Gibson, QB-ul celor de la Akron a aruncat de 30 de ori, dintre care 18 au fost finalizate. Astfel, procentajul său la pase complete în jocul cu Western a fost de 60%. Distanța totală a fost de 125 pass yards. De asemenea, a reușit să intercepteze mingea o singură dată și să ofere o pasă de TD.

Avem parte de un joc care se anunță destul de dificil pentru ambii aruncători. Într-adevăr, Rourke a avut stastici bune cu Michigan, dar echipa nu s-a aflat prea mult la posesie, timpul petrecut în atac fiind de 25:13 minute. în plus, mingea s-a aflat în fumble de 3 ori, iar de două ori a fost recuperată de Central.

La Akron nu se va face nici pe departe diferența pe aruncările lui Gibson. Oircât de bine va pasa acesta, compartimentul defensiv este extrem de modest și nu văd cum ar putea limita adversarii la un total de sub 42-43 de puncte.

Am ales să mizez pe un total de peste 54,5 puncte. Kurtis își poate repara micile greșeli comise în jocul anterior, în timp ce Akron au arătat destul de bine în atac și mă aștept să pună pe tabelă circa 14-15 puncte.

Pont: Peste 54,5 puncte, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: