Meciul zilei din hochei 12.01.2021

Meciul zilei de astăzi are din nou la bază o confruntare din hocheiul european. Am ales să investesc în duelul de pe Eisarena, acolo unde Salzburg urmează să primească vizita celor de la Vienna Capitals. Mult succes!

Ponturi Hochei

RB Salzburg vs Vienna Capitals (ora 20:15)

RB Salzburg se află în acest moment pe poziția a 5-a în campionat, având un total de 52 de puncte acumulate. Bilanțul acestora este de 17 victorii și 10 înfrângeri. Față de celelalte adversare, aceștia au cu 4-5 jocuri mai puțin disputate.

Dețin una dintre cele mai eficiente ofensive din ligă, având în acest moment un total de 88 de goluri marcate, medie de 3,25 goluri înscrise pe partidă. Pe propria arenă, această medie crește până la 4,41.

În urma problemelor cauzate de visurul COVID-19, performanțele acestora au avut mult de suferit. Au avut o perioadă în care mai bine de jumătate de lot a fost pus în carantină, majoritatea fiind hocheiști din zona defensiva.

Totuși, chiar și cu aceste neajunsuri, echipa s-a descurcat decent în apărare, având un total de 70 de goluri încasate, medie de 2,59 goluri primite pe partidă. În 21 dintre cele 27 de confruntări susținute, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

De cealaltă parte, Vienna Capitals se situează pe a 4-a poziție, cu 56 de puncte dobândite în urma celor 31 de confruntări susținute. Bilanțul acestora este de 19 victorii si 12 înfrânferi. Forma de moment este acceptabilă, deaorece au reușit să se impună în 4 din ultimele 6 jocuri.

Compartimentul ofensiv s-a prezentat foarte bine până acum, reușind să puncteze de 97 de ori, medie de 3,12 goluri înscrise pe partidă. În jocurile susținute pe arenele adversarelor, această medie crește până la 3,60.

În ceea ce privește jocul defensiv, nu au avut prestații tocmai bune, încasând un total de 77 de goluri, medie de 2,48 goluri primite pe partidă. Această medie este într-o continuă scădere, deoarece au cedat de 10 ori în ultimele 3 jocuri.

În 21 dintre cele 31 de confruntări în care i-am avut protagoniști pe capitali, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori. Statistica din deplasare este mult mai bună, această linie fiind câștigătoare în 12 dintre cele 15 jocuri.

Istoricul recent ne arată că putem asista la o confruntare cu foarte multe pucuri marcate, deoarece în 3 din ultimele 4 întâlniri directe, linia de 4,5 goluri a fost depășită fără niciun fel de probleme.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.55@ Betano