Meciul zilei din hochei 13.01.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 70%
Castigate: 14/20
Unitati: 232

După o lungă perioadă de pauză, așteptarea a luat sfârșit, deoarece sezonul din NHL va începe în această noapte. Prima recomandare din noua stagiune vine de pe Scotiabank Arena, acolo unde Toronto Maple Leafs urmează să primească vizita celor de la Montreal Canadiens. Mult succes!

Ponturi Hochei

Toronto Maple Leafs vs Montreal Canadiens (ora 02:00)

Toronto și Montreal fac parte din Divizia North. Din această grupă mai fac parte 5 echipe: Vancouver Canucks, Edmonton Oilers, Ottawa Senators, Calgary Flames și Winnipeg Jets.

Deși au avut parte de un avantaj imens, deaorece toate duelurile s-au jucat pe Scotianbank Arena, Toronto a fost eliminată încă din prima rundă. Au cedat în fața celor de la Columbus Blue Jackets, scor 2-3 la general.

De atunci și până acum, lucrurile s-au schimbat destul de mult la echipă. Aceștia au fost foarte activi pe piața transferurilor. Au reușit să aducă în sânul echipei hocheiști precum Joe Thornton, TJ Brodie sau Simmonds Wayne.

Joe Thornton va fi folosit în prima linie, alături de Auston Matthews și John Tavares&Mich Marner (rămâne de văzut care dintre cei doi va completa prima linie și cine va fi “retrogradat” în a 2-a linie).

În vârstă de 41 de ani, fostul atacant al rechinilor a evoluat în 70 de jocuri în sezonul anterior, timp în care a reușit să marcheze de 7 ori și a oferit 24 de pase decisive. Acesta a fost împrumutat pe perioada pandemiei la Davos, adunând 12 selecții, dar odată cu începerea sezonului din NHL, acesta a revenit la gruparea din Toronto.

S-au făcut modificări și pentru postul de portar. Toronto a reușit să-l achiziționeze în această iarnă pe Aaron Dell, fost goalkeeper al celor de la San Jose Sharks. Nu știu dacă este tocmai un transfer tocmai bun pentru Dell, deoarece acesta va fi mai mult ca sigur rezerva lui Frederik Andersen.

Leafs a încheiat stagiunea anterioară cu un total de 238 de goluri marcate, medie de 3,4 goluri înscrise pe partidă. În schimb, apărarea a fost foarte permisivă, total de 227 goluri primite, medie de 3,24 goluri/meci.

De cealaltă parte, Montreal a fost marea revelație din play-off. Au reușit să treacă miraculos în prima rundă de Penguins, scor 3-1 la general, pentru ca apoi să fie aproape să se impună și în fața celor de la Flyers. Din păcate, nu s-a întâmplat asta, canadienii cedând atunci cu 4-2 la general.

Din punctul meu de vedere, echipa arată mult mai bine în acest moment. Au reușit să realizeze câteva mutări foarte importante, printre care transferurile lui Corey Parry, Josh Anderson sau Michael Frolik.

Pe Anderson nu se vor putea baza în această seară, acesta fiind indisponibil din cauza unei accidentări suferite la zona umărului. De asemenea, nu pot contra nici pe serviciile lui Brendan Gallagher, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

La acest joc am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri marcate. Ambele formații s-au întărit foarte mult în atac, dar în ceea ce privește jocul defensiv, din punctul meu de vedere, niciuna nu a reușit să aducă un plus de valoare.

Istoricul recent ne indică faptul că ar trebui să asistăm la un meci cu foarte multe modificări de tabelă. În 9 din ultimele 13 întâlniri directe, linia de 5,5 goluri a fost depășită fără niciun fel de probleme.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: