Meciul zilei din hochei 14.01.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 70%
Castigate: 14/20
Unitati: 232

Traversăm o perioadă foarte bună, deoarece am reușit să bifăm 7 dintre cele 10 recomandări oferite în această lună. Meciul zilei de astăzi vine din primul eșalon de hochei american-NHL. Am ales să investesc într-o linie de total goluri. Mult succes!

Ponturi Hochei

Winnipeg Jets vs Calgary Flames (ora 03:00)

Cele două formații s-au întâlnit recent în play-off-ul NHL, Calgary reușind să se impună atunci cu scorul de 3-1 la general. Dintre cele 4 confruntări susținute, 3 s-au încheiat cu minim 5 modificări de tabelă.

În sezonul precedent, atât Jets, cât și Calgary au avut prestații decente. Avioanele au terminat atunci pe poziția a 9-a în Conferința de Vest, bilanț de 37 de victorii și 34 de înfrângeri. În acest timp, ei au marcat de 216 ori, iar defensiva a limitat adversarii la 203 pucuri înscrise.

De cealaltă parte, Flames s-a situat pe poziția imediat următoare, cu un bilanț de 36 de victorii și 34 de înfrângeri. Au avut un total de 210 goluri, medie de fix 3 goluri înscrise pe partidă, iar apărarea a cedat de 215 ori.

Așa cum am spus, flăcările au trecut în play-off de Jets, dar “excursia” lor nu s-a extins foarte mult, deoarece au fost eliminați în runda imediat următoare, cedând atunci în fața celor de la Dallas Stars, scor 4-2 la general.

Din câte am văzut, avioanele vor încerca să folosească foarte mulți tineri în acest sezon. Tocmai ce au susținut un scurt program de selecție, în urma căruia s-au semnat 7 jucători, un portar, 3 apărători și 3 atacanți.

Ca nivel profesionist, Winnipeg au reușit să semneze cu Paul Stastny, fost jucător al celor de la Vegas Golden Knights. În cele două sezoane petrecute în Vegas, acesta a adunat 146 de titularizări, timp în care a reușit să puncteze de 97 de ori, 35 de goluri și 62 de pase decisive.

În net îl avem pe Connor Hellebuyck, portar excepțional. Acesta a adunat 62 de titularizări în sezonul precedent, reușind în acest timp să adune o medie de 2,60 goluri încasate pe partidă și un procentaj de 92,09% la salvări.

Dacă la Jets ni se prezintă o formație puțin mai ofensivă față de sezonul precedent, de cealaltă parte, flăcările par să pună în această stagiune accent pe apărare. L-au semnat pe Jacob Markstrom, fost portar al celor de la Vancouver Canucks și Florida Panthers.

Acesta vine la Calgary din postura de jucător liber de contract. În sezonul precedent, Jacob a apărat net-ul în 57 de confruntări. A acumulat o medie de 2,78 de goluri primite și un procentaj de 91,78% la salvări. Sunt șanse foarte mici să-l vedem titular contra celor de la Jets, deoarece acesta a acuzat o accidentare în zona bazinului.

La acest joc am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri puse pe tabelă. Ambele formații prezintă linii ofensive destul de solide. În schimb, pe plan defensiv, atât Jets, cât și Flames nu se vor putea baza pe jucători de bază, fiind nevoiți să trimită pe gheață hocheiști fără experiență.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: