Meciul zilei din fotbal american 14.11.2020

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 66.7%
Castigate: 6/9
Unitati: 23

Din păcate pentru noi, ultimele două tips-uri de la proiectul “Meciul Zilei” au fost pierzătoare. Astăzi am ales să mizez din nou pe o confruntare din fotbalul de colegiu, iar încrederea mea în alegerea făcută este destul de mare. Mult succes!

Tulane Green Wave vs Army Black Knights (ora 19:00)

Tulane a avut parte de un sezon destul de șters, reușind să câștige doar 4 dintre cele 8 jocuri. Vin după două victorii consecutive, realizate împotriva celor de la Temple (scor 38-3) și East Carolina (scor 21-38).

Pe atac, gazdele de astăzi stau excelent, având numai puțin de 409.6 yds parcurși pe joc, dintre care 178.1 sunt prin passing și 231.5 sunt prin rushing. Dețin o medie de minim 4 touchdown-uri realizate pe partidă și un total de peste 36 puncte înscrise.

De asemenea, reușesc să parcurcă circa 7 yards pe încercare. Tulane nu se va putea baza pe cei doi running back Tyjae Spears și Corey Dauphine. Din punctul meu de vedere, cele două indisponibilități nu sunt foarte greu de înlocuit.

Pe plan defensiv, TCW nu este o formație care anihilează prea ușor încercările adversarilor. Ei au permis în sezon 236 de puncte, aproximativ 30 de puncte pe partidă. Se situează pe poziția 79 în rank, cu 433.3 yds oferiți.

În ceea ce privește aruncătorul, aceștia nu au încă un QB stabil. În acest sezon, antrenorul a tot făcut conversie între Pratt și Howard. Totuși, datorită ultimelor prestații, tind să cred că QB-ul de start va fi Pratt. Acesta a aruncat pentru 1111 yards, a oferit 12 pase de TD și are un procentaj de 52.3% la pase complete.

De cealaltă parte, armata neagră a avut un parcurs excelent până acum, câștigând 6 dintre cele 7 dueluri. Au legat 4 succesuri consecutive, ultimul duel fiind împotriva celor de la Mercer, scor 49-3.

Au un atac destul de bun, cu 364 yds parcurși pe confruntare, dintre care 56.3 sunt prin passing și 307.7 sunt prin rushing (la acest capitol, Army este a 2-a cea mai bună ofensivă din fotbalul de colegiu). Aceștia au o medie de peste 7 yards înaintați pe încercare și un total de 33,6 puncte/meci.

La fel ca și adversara întâlnită astăzi, oaspeții au probleme cu aruncătorii. Jones și Anderson sunt puși pe lista jucătorilor indisponibili. Astfel, Jeff Monken este nevoit să facă rotație între Cade Ballard și Tyhier Tyler, aruncători destul de modești.

Avem parte de un duel în care întâlnit două atacuri extrem de letale. Într-adevăr, ambele întâmpină probleme la aruncători, dar după cum putem vedea și în statistici, niciuna dintre formații nu abordează meciurile pe un joc bazat pe passing yds. Linia de 42,5 puncte ar trebui să fie realizată fără prea mari probleme.

Pont: Peste 42,5 puncte, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: