Meciul zilei din hochei 15.01.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 73.9%
Castigate: 17/23
Unitati: 395

Traversăm o perioadă foarte bună, deaorece am reușit să bifăm 9 dintre cele 12 tips-uri propuse în această lună. Meciul zilei de astăzi are din nou la bază o confruntare din NHL. Am ales să investesc într-o linie de total goluri. Mult succes!

Ponturi Hochei

Ottawa Senators vs Toronto Maple Leafs (ora 02:00)

Pentru Ottawa Senators, duelul din această noapte semnifică primul joc din noul sezon de NHL. Stagiunea precedentă a fost complet ratată pentru gruparea canadiană, deoarece nu au reușit să se califice în play-off. Au terminat pe penultimul loc în Conferința de Est, bilanț de 29 de victorii și 41 de înfrângeri.

Atacul s-a descurcat decent, înregistând un total de 178 de goluri, medie de 2,54 goluri înscrise pe partidă. În ceea ce privește jocul defensiv, aceștia au încasat 212 pucuri, medie de puțin peste 3 goluri primite.

Mă aștept la ceva mai mult de la ei în acest sezon. Din punctul meu de vedere, echipa arată foarte bine în acest moment. Au reușit să-l aducă în net pe Matt Murray, fost portar al celor de la Pittsburgh Penguins.

În sezonul precedent, Murray a evoluat în 41 de confruntări, 38 în sezonul regulat și 3 în play-off. În acest timp, acesta a acumulat un procentaj de 89,99% la salvări, cu o medie de 2,84 goluri primite pe partidă.

De asemena, ofensiva s-a înbunătățit foarte mult, deoarece senatorii au reușit să-i transfere pe Yevgeni Dadonov și Derek Stepan, doi atacanți foarte buni. În sezonul anterior, Stepan a contribuit cu 33 de puncte, în timp ce Dadonov a fost unul dintre cei mai buni jucători al celor de la Florida Panthers, 25 de goluri și 23 de pase decisive.

Se așteptă foarte mult și de la primul pick ales de Ottawa în draft, Tim Stutzle. În vârstă de 18 ani, actualul atacant al senatorilor a evoluat în sezonul anterior pentru Adler Mannheim, formație de top din DEL. Germanul fost titularizat atunci în 41 de dueluri, timp în care a marcat de 7 ori și a oferit 26 de pase decisive.

De cealaltă parte, Toronto a început bine sezonul, reușind să se impună în primul duel în fața celor de la Montreal Canadiens, scor 5-4, după Over-Time. Montreal a fost mai tot timpul la conducere, dar Toronto a reușit să revină de fiecare dată.

În acest joc, frunzele de arțar au reușit sa trimită numai puțin de 34 de șuturi pe poartă. De asemenea, au avut 5 avantaje cu om în plus. Au profitat de aceste oportunități în două rânduri. Ambele goluri din power-play au fost marcate pe finalul celei de-a doua perioade.

Pe plan defensiv, după cum o arată și scorul, aceștia s-au prezentat execrabil. Frederik Andersen a permis 4 goluri pe 32 de șuturi, procentaj de 87,50% la salvări. În sezonul precedent, danezul a fost titularizat în 57 de jocuri, acumulând în acest timp o medie de 2,75 goluri primite, cu procentaj de 91,19% la salvări.

Poate că aceste probleme în apărare i se pot reproșa și lui Keefe. Antrenorul celor de la Toronto a decis să folosească în meciul cu Montreal numai puțin de 6 jucători nou veniți. Într-adevăr, cele 6 modificări pot îmbunătăți foarte mult calitatea jocului, dar asta pe viitor.

TJ Brodie, Joe Thornton, Jimmy Vesey, Zach Bogosian, Wayne Simmonds și Alexander Barabanov și-au făcut debutul la noua echpă. Așa cum am spus mai sus, sunt modificări bune, dar având în vedere că acești jucători nu au avut timp suficient pentru a se putea cunoște, pot apărea neînțelegi în timpul jocului.

Am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri. Ambele formații prezintă linii ofensive mult mai bune față de sezonul anterior, dar apărările par la prima vedere destul de modeste. Mă aștept la un duel cu foarte multe modificări de tabelă.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: