Meciul zilei din fotbal american 15.11.2020

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 66.7%
Castigate: 6/9
Unitati: 23

Am reușit să bifăm fără prea mari probleme tips-ul de la confruntarea dintre Tulane – Army. Astăzi mi-am îndreptat atenția către fotbalul mare, cel din NFL. Pronosticul pe care am ales să mizez vine de la duelul dintre Green Bay Packers – Jacksonville Jaguars. Mult succes!

Green Bay Packers vs Jacksonville Jaguars (ora 20:00)

Probabil unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri ale acestei săptămâni din NFL. Packers a avut parte de un parcurs decent până acum, situându-se pe prima poziție în Diviza NFC Nord. Bilanțul acestora este de 6 victorii și două înfrângeri.

Au o linie ofensivă extrem de letală, aflându-se pe a 7-a poziție în rank, cu 395.9 yds parcurși pe partidă, dintre care 269.3 sunt prin passing și 126.6 prin rushing. De asemenea, dețin o medie de 7.7 yards înaintați pe încercare și un total de peste 31,5 puncte înscrise.

Au tot apărut probleme la echipă în această perioadă, lista de jucători indisponibili devenind destul de lungă. Nu are sens să intrăm în detalii, majoritatea jucătorilor absenți fiind pierderi ușor de înlocuit.

Aaron Rodgers nu are nevoie de nicio prezentare. QB-ul gazdelor a aruncat 2253 yds în cele 8 jocuri, a oferit 24 de pase de TD și are un procentaj de 67,5% la pase finalizate. În plus, a reușit să intercepteze mingea de două ori.

Aaron vine după o prestație excelentă, avută contra celor de la San Francisco (scor 17-34). Acesta a avut numai puțin de 4 pase de touchdown finalizate, iar procentajul său la aruncări a fost de peste 80%.

De cealaltă parte, Jaguars sunt una dintre cele mai slabe formații din fotbalul american. Au susținut 8 jocuri în sezon, iar bilanțul acestora este de o victorie și 7 înfrângeri. Ultimul duel a fost contra celor de la Texans, scor 25-27.

Contrar rezultatelor acestora, Jacksonville a arătat destul de bine în atac, având un total de 350.5 yds parcurși pe fiecare partidă, 251.6 fiind prin jocul de aruncare și 98.9 prin runshing. Aceste stastici nu se regăsesc și în apărare.

Compartimentul defensiv al acestora a arătat deplorabil, permițând 418.1 yds pe partidă, 280 prin passing și 138.1 prin rushing. În plus, aceștia încasează o medie de peste 30,5 puncte pe confruntare.

Aruncătorul oaspeților, Gardner Minshew II, nu va evolua împotriva celor de la Packers. Acesta a suferit o accidentare cu ceva timp în urmă, dar nu a spus nimănui. Înlocuitorul său este debutantul Jake Luton.

Jake a arătat bine contra celor de la Texans, având un total de 304 yds aruncați, o pasă de TD, o intercepție și un procentaj de 68.4% la pase complete. Totuși, nu îl văd pe acesta să repete performanța din acel joc.

Am ales să investesc în linia de peste 29,5 puncte puse pe tabelă de Green Bay. Jaguars a arătat foarte rău până acum, iar indisponibilitatea lui Minshew accentuează foarte mult aceste probleme.

Oaspeții au permis un total de minim 30 de puncte în 6 dintre cele 8 confruntări. Nu ar trebui să fie o problemă foarte mare pentru Packers să realizeze această linie.

Pont: Peste 29,5 puncte Green Bay Packers, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: