Meciul zilei din fotbal american 16.01.2021

Traversăm o perioadă excelentă, deoarece 10 dintre cele 13 pronosticuri oferite în această lună au fost câștigătoare. Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din NFL. Am ales să investesc într-un pronostic special. Mult succes!

Buffalo Bills vs Baltimore Ravens (ora 03:15)

Buffalo s-a calificat în această fază în urma victoriei obținute în jocul de Wild Card, scor 27-24, contra celor de la Indianapolis Colts. În acest duel, bizonii au reușit să înainteze pentru 397 yards, dintre care 301 au fost prin jocul de passing și 96 prin cel de rushing.

De cealaltă parte, Baltimore a ajuns în sferturile de finală după ce au reușit să-i învingă pe cei de la Tennessee Titans, scor 13-20. La finalul primului trimestru, titanii aveau un avans de 10 puncte pe tabelă, avans ce s-a dovedit a fi insuficient.

Așa cum am spus și în introducerea acestui articol, la această confruntare am ales să investesc într-un pronostic special. Este vorba despre numărul de minim 17 pase finalizate de QB-ul corbilor, Lamar Jackson.

Din punctul meu de vedere, această linie este una ușor value, deși cifrele lui Jackson de până acum arată contrariul. Acesta a fost titularizat în 16 dintre cele 17 jocuri susținute de Baltimore Ravens, 15 dintre ele fiind în sezonul regulat.

Fostul MVP nu este nici pe departe un jucător care să aibă foarte multe încercări de pase. Cel mai mare număr de încercări a fost contra celor de la Cincinnati Bengals (19 pase finalizate pe 37 de intenții).

În rest, media lui Jackson la încercări de pase pe partidă este de 25. În urma acestei cifre, fundașul corbilor reușește să finalizeze circa 16,18 dintre cele 25 de intenții de pasare pe partidă. A finalizat de cel puțin 17 ori în 9 dintre cele 16 confruntări.

De ce spus că această linie este ușor value?…La ora meciului se anunță temperaturi foarte scăzute, cu posibile șanse de ninsoare (peste 40%). Lamar Jackson a declarat că va fi primul său meci jucat pe zăpadă.

Pentru un fundaș care preferă jocul de rushing, în defavoarea celui de passing, aceste condiții meteo îl vor dezavantaja cu certitudine. Astfel, mă aștept ca acesta să fie nevoit să se bazeze puțin mai mult pe jocul de aruncare.

Baltimore este una dintre cele mai slabe formații la acest capitol, aflându-se pe locul 32 în rank, cu un total de 171,2 yards pasați pe partidă. Pronosticul ales de către mine poate fi câștigător chiar până la finalul trimestrului al 3-lea, deoarece Bills nu practică un joc defensiv eficient.

Aceștia se află pe locul 13 în rank în ceea ce privește jocul de yards permiși adversarilor prin jocul de aruncare, total de 232,9 yards/meci.

Pont: Peste 16,5 pase finalizate de Lamar Jackson, cota 1.70@ Betano