Meciul zilei din fotbal american 17.12.2020

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 70%
Castigate: 14/20
Unitati: 232

Din păcate pentru noi, parcursul din această lună a fost oribil, deoarece am reușit să bifăm doar 3 dintre cele 11 ponturi propuse. Totuși, sper ca până la final să putem recupera aceste pierderi. Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din NFL. Mult succes!

Las Vegas Raiders vs Los Angeles Chargers (ora 03:20)

Raiders vine după eșecul suferit împotriva celor de la Indianapolis Colts, scor 27-44. Această pierdere putea fi evitată, având în vedere că la finalul primei părți, Colts avea un avans de 7 puncte. Din punctul meu de vedere, dacă Hunter Renfrow nu pierdea acea minge în fumble, poate lucrurile ar fi stat puțin altfel.

Pirații dețin una dintre cele mai slabe apărări din ligă, locul 25 în rank, cu 384.2 yards înaintați de adversari, 256.1 prin jocul de passing și 128.1 prin cel de rushing. Au o medie de 30,1 puncte permise pe partidă.

Nici atacul nu a dat dovadă de o eficiență foarte ridicată, având un total de 369.3 yards înaintați, 251,4 prin aruncări (locul 14 în rank) și 117,9 prin alergare. Au o medie de 5,9 yards parcurși pe încercare și un total de 26,9 puncte înscrise.

Sunt foarte curios cum se va prezenta Derek Carr în jocul de astăzi. QB-ul gazdelor a evoluat în toate cele 13 jocuri de până acum, timp în care a aruncat pentru un total de 3343 yards, a oferit 24 de pase de TD și are un procentaj de 68,2% la pase finalizate.

Henry Ruggs III nu va evolua împotriva celor de la Chargers. Wide Receiver-ul gazdelor este trecut pe lista jucătorilor pozitivi cu virusul COVID-19 și nu se știe exact când va reveni pe iarbă. Are un total de 414 yards înaintați pe 23 de prinderi.

Coordonatorul defensiv, Paul Guenther a fost demis imediat după înfrângerea suferită în fața celor de la Colts. Până la găsirea unui antrenor de bază, conducea a decis să-l pună în poziție pe Marinell, în vârstă de 71 de ani.

De cealaltă parte, Chargers vine după succesul dobândit în fața celor de la Atlanta Falcons, scor 20-17. Punctul sau mai bine zis punctele care le-au adus victoria au venit la ultima fază a jocului, atunci când gruparea din Los Angeles a optat pentru un Field Goal, transformat apoi de Badgley.

Deși se află pe locul 8 în rank în ceea ce privește numărul de yards înaintați (383 yds, 270.4 prin jocul de passing și 112.6 prin cel de alergare), echipa nu reușește să profite de aceste așa zise oportunități, având un total de doar 22,8 puncte înscrise pe partidă.

Mă aștept la un joc în care Chargers va avea foarte multe încercări de rushing, având în vedere că Austin Ekeler (RB) este apt de joc. Acesta a evoluat în 7 jocuri până acum și are un total de 735 yards înaintați pe 86 de încercări.

Am ales să investesc în linia de sub 57,5 puncte. Raiders are probleme serioase în zona de apărare, doar că cei de la Los Angeles Chargers nu sunt nici pe departe o formație care să profite la maxim de aceste neajunsuri.

Într-adevăr, revine Ekeler, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, dar cum am spus mai sus, mă aștept la multe încercări de rushing din partea lui, iar asta înseamnă foarte mult timp scurs.

Pont: Sub 57,5 puncte, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: