Meciul zilei din fotbal american 19.11.2020

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 66.7%
Castigate: 6/9
Unitati: 23

Meciul zilei de astăzi vine de la întâlnirea dintre Seattle Seahawks – Arizona Cardinals. Am ales să investesc într-un pronostic special, bazat în totalitate pe evoluția QB-ului Kyler Murray (Arizona). Mult succes!

Seattle Seahawks vs Arizona Cardinals (ora 03:20)

Seahawks ocupă în acest moment poziția a 6-a în NFC West, cu bilanț de 6 victorii și 3 înfrângewri. Aceștia vin după eșecul înregistrat contra celor de la Rams, scor 23-16. Acest rezultat este oarecum normal, având în vedere că Rams sunt una dintre cele mai eficiente formații în ceea ce privește jocul defensiv.

De cealaltă parte, Cardinals se situează pe a 4-a poziție, cu un bilanț identic, 6 succese și 3 eșecuri. Vin după o victorie extrem de muncită, scor 32-30, împotriva celor de la Bills. Cu doar două secunde înainte de final, Kyler Murray a oferit o pasă de 43 de metrii pentru DeAndre Hopkin, fiind și una dintre cele mai bune pase din istoria ligii.

Revenind la meciul din această noapte, așa cum am menționat și în introducere, am ales să investesc în evoluția QB-ului Murray. În cele 9 jocuri, acesta a aruncat pentru 2375 yds, a oferit 17 pase de TD și are un procentaj de 68.2% la pase complete. De asemenea, a reușit să acumuleze și un total de 8 intercepții.

Ceea ce mă interesează este jocul de alergare al acestuia. Are un total de 604 yds în grabă, iar în 7 dintre cele 9 jocuri, Kyler a reușit să parcurgă minim 58 de yds. Un mare plus este posibila absentare a running back-ului Kenyan Drake.

Kenyan a suferit o accidentare la gleznă, dar sunt șanse mari să-l vedem pe iarbă. Totuși, fiind și accidentare la zona picioarelor, nu știu cât de bine va alerga. Acesta a avut 135 de încercări de rushing, în urma cărora a combinat pentru 650 yds.

În cazul în care Drake va fi indisponibil, jocul de rushing va fi exploatat de Kyler Murray. Îl avem și pe Chase Edmonds pe poziția de RB, dar nu e ce trebuie. Arizona deține o medie de 168.9 rushing parcurși pe partidă, fiind și cea mai eficientă echipă la jocul în grabă.

Într-adevăr, Seahawks anihilează destul de ușor acest stil de joc, ocupând poziția a 4-a în rank, cu doar 95 de yds permiși prin alergare. Nu îi văd pe aceștia să aibă o eficiență ridicată și în jocul din această noapte.

Seattle se confruntă cu foarte multe accidentări în ultimul timp. Jordan Simmons (G), Ethan Pocic (C), Quinton Dunbar (CB), Shaquill Griffin (CB), Neiko Thorpe, Chris Carson (RB) și Damontre Moore (DE) nu vor evolua împotriva cardinalior.

Cei enumerați sunt doar o mică parte dintre jucătorii indisponibili. Seattle are foarte mulți jucători cu accientări ușoare și nu se știe încă dacă vor fi apți de joc. Aici îi putem menționa pe Tyler Lockett (WD) și Greg Olsen (TE).

Acestea fiind spuse, Kyler Murray poate profita de multitudinea de absențe cu care Seahawks se confruntă. Am ales să investesc în linia de peste 57,5 rush yds parcurși de Quarterback-ul oaspeților.

Pont: Peste 57,5 rush yards Kyler Murray, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: