Meciul zilei din fotbal american 19.12.2020

Am reușit să bifăm pronosticul propus pentru întâlnirea dintre Raiders și Los Angeles. Sper să continuăm în același ritm. Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din fotbalul de colegiu-NCAAF. Mizăm pe o linie de total puncte. Mult succes!

Army Black Knights vs Air Force Falcons (ora 22:00)

Armata neagră se află pe poziția a 4-a în Conferința Independents, cu un bilanț de 8 victorii și două înfrângeri. Vin după succesul avut în fața celor de la Navy, scor 15-0. Puteam avea un punctaj foarte ridicat, dar ceața a stopat tot ce putea să însemne spectacol.

Army a ajuns să aibă cifre atât de bune datorită defensivei, care se află pe locul 3 în rank, cu 272.1 yards permiși, dintre care 154.2 sunt prin jocul de passing (poziția de lider în rank), și 117.9 prin cel de alergare.

În ceea ce privește zona de atac, deși reușesc să acumuleze un total de doar 328.1 yards înaintați pe partidă (48 prin aruncări și 280.1 prin rushing), aceștia profită la maximum de aceste cifre scăzute, având un total de 29 de puncte înscrise.

Așa cum se poate vedea și din statistici, armata se bazează foarte mult pe jocul de alergare. Robinson și Buchanan sunt printre cei doi RB principali, având un total de 780 yards înaintați împreună.

În ultimul timp, gazdele l-au introdus la aruncare pe Tyhier Tyler, QB ce s-a descurcat mult mai bine la jocul de rushing. A evoluat în 5 jocuri până acum, timp în care a acumulat un total de 440 yards înaintați pe 99 de încercări.

De cealaltă parte, Air Force Falcons a avut de susținut doar 5 jocuri în această stagiune. Au reușit să câștige 3 dintre ele. Aceștia au jucat ultima oară la începutul acestei luni, atunci când au reușit să-i învingă pe cei de la Utah, scor 7-35.

Ofensiva se află pe poziția 50 în rank, cu un total de 415 yards înaintați pe partidă (79 venind prin jocul de aruncare și 336 prin cel de rushing). Au o medie de 6.2 yards parcurși pe înaintare și un total de 27,8 puncte acumulate pe partidă.

Permit în medie 16 puncte pe 307.4 yards înaintați de adversari. Protecția against the pass se află pe locul 28 în rank, cu 200.2 yards, în timp ce protecția against the run prezintă cifre puțin mai bune, având un total de 107.2 yards permiși.

Desi stasticile sunt în defavoarea pronosticului ales, eu voi investi în linia de peste 32,5 puncte. Cele două compartimente ofensive arată excelent, cu medii de peste 27 puncte puse pe tabelă de fiecare.

Pont: Peste 32,5 puncte, cota 1.55@ Unibet