Meciul zilei din hochei 20.01.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Traversăm o periodă foarte bună, deoarece 7 din ultimele 8 tips-uri propuse au fost câștigătoare. Meciul zilei de astăzi are la bază o confruntare din NHL. Am ales să investesc într-o linie de total goluri. Mult succes!

Ponturi Hochei

Toronto Maple Leafs vs Edmonton Oilers (ora 02:00)

Toronto a început foarte bine noul sezon din NHL, deoarece au câștigat 3 din cele 4 jocuri de până acum. Vin după succesul în fața celor de la Winnipeg Jets, scor 3-1. Tavares și Marner (dublă) au fost cei doi jucători care au punctat pentru fruzele de arțar.

Dețin unul dintre cele mai eficiente atacuri din ligă, având deja un total de 14 goluri puse pe tabelă. În ceea ce privește jocul defensiv, la acest capitol, gruparea din Toronto are mult de lucrat. Au permis 12 pucuri până acum.

Un capitol la care frunzele de arțar stau foarte prost este cel legat de agresivitate. În cele 4 jocuri susținute, aceștia le-au oferit adversarilor numai puțin de 23 de situații de power-play. Au încasat 3 goluri în urma inferiorităților.

Andersen pare puțin depășit în acest start de sezon. Portarul gazdelor a evoluat în 3 dintre cele 4 jocuri, timp în care a acumulat o medie de 3,32 goluri încasate pe partidă, iar procentajul său la pase finalizate este de 88,10%.

De cealaltă parte, Edmonton Oilers și-a dezamăgit suporterii în acest start de sezon. Majoritatea se întreabă dacă lotul actual este suficient de bun cât să ducă echipa pe un loc de play-off. Nu cred că se poate pune problema de acest lucru.

Oilers a reușit să câștige un singur joc dintre cele 4 disputate. Vin după eșecul suferit în fața celor de la Montreal, scor 1-3. Devin Shore a fost cel care a reușit să marcheze pentru gazde. Acest gol a fost înscris în ultimele minute de joc.

Spuneam de Toronto că oferă foarte multe posibilități de power-play, dar nici Edmonton nu este o echipă tocmai “cuminte”. Le-au oferit adversarilor 15 astfel de posibilități, medie de circa 4 penalități suferite/meci.

Zona de atac a fost destul de modestă, deoarece au reușit să pună pe tabelă doar 10 pucuri, dintre care 5 au fost marcate într-un singur meci, contra celor de la Vancouver Canucks. În mini seria cu Montreal, aceștia au punctat doar de două ori.

În ceea ce privește jocul defensiv, dețin în acest moment una dintre cele mai ineficiente apărări din ligă, total de 15 goluri primite. Koskinen a apărat oribil până acum și sunt șanse foarte mari ca în jocul din această noapte, acesta să fie înlocuit de Stuart Skinner.

Koskinen a evoluat în toate cele 4 jocuri de până acum, timp în care a permis o medie de 3,79 goluri încasate pe partidă, iar procentajul său la salvări este de 89,66%.

Am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri puse pe tabelă. Cele două formații dețin linii ofensive excelente. Asta va conta foarte mult la jocul de power-play.

Eficiența din apărare a fost oribilă, atât la Toronto, cât și la Edmonton. Mă aștept la un joc cu foarte multe modificări de tabelă. Ultima oară când s-au întâlnit, cele două au convertit pentru 10 goluri.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment:

Open

bonus fara depunere Publicwin

Close