Meciul zilei din fotbal american 20.11.2020

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 66.7%
Castigate: 6/9
Unitati: 23

Meciul zilei de astăzi vine de la o confrutare din fotbalul de colegiu-NCAAF, mai exact de întâlnirea dintre Air Force Falcons – New Mexico Lobos. Am ales să investesc într-un handicap pus pe gazde. Mult succes!

Air Force Falcons vs New Mexico Lobos (ora 04:30)

Forțele aeriene au început destul de modest noul sezon, având o victorie și două înfrângeri după primele 3 jocuri. Din motive de siguranță, aceștia au fost nevoiți să amâne două dueluri, ultimul meci susținut fiind la începutul lunii, împotriva celor de la Boise State, scor 30-49.

Până acum, Falcons a reușit să acumuleze un total de 397,3 yds parcurși, 67,3 sunt prin passing și 330 prin alergare (fiind și ocupanta primei poziții în ligă în ceea ce privește jocul de rushing). De asemenea, media lor de puncte marcate pe partidă este de 25,3.

Sunt foarte curios cine va fi folosit pe poziția de QB. În mod normal, Haaziq Daniels este fundașul principal, dar având în vedere că a suferit o accidentare în jocul cu Boise, nu știu dacă acesta este la capitate maximă de a juca.

Haaziq a aruncat 133 de yards în cele 3 jocuri, a oferit o pasă de TD și a avut un procentaj de 50% la pase complete, dar cum o arată și stasticile, gazdele se bazează foarte mult pe jocul în grabă. Așteptați-vă la o prestație solidă avută de Timothy Jackson.

Singura absență din tabăra gazdelor este running back-ul Kadin Remsberg. În urma unei leziuni suferite în zona superioară a corpului, Kadin va fi indisponibil pentru o perioadă de 3 săptămâni.

De cealaltă parte, New Mexico sunt o formație foarte modestă, fără aspirații importante în stagiunea curentă. Probabil vor încerca să evite o nouă clasare pe ultima poziție, așa cum s-a întâmplat în sezonul anterior.

Nu știu dacă acest “obiectiv” este realizabil, având în vedere că Lobos a pierdut toate cele 3 jocuri de până acum. Totuși, în atac, aceștia au avut prestații foarte decente, punând pe tabelă un total de 74 de puncte.

Pe plan defensiv, lupii au arătat execrabil, permițând un total de 491,7 yards parcurși de adversari, 410,3 fiind prin passsing și 81,3 sunt prin jocul de alergare. Aceștia cedează un total de 34,7 puncte pe partidă.

O problemă majoră pentru ei este legată de posibila indisponibilitate a QB-ului Tevaka Tuioti. Acesta nu a evoluat în jocul cu Nevada din cauza unei contuzii și sunt șanse foarte mari să rateze și duelul cu Falcons.

Tuioti a evoluat în primele două confruntări, contra celor de la Hawaii și San Jose, iar prestațiile sale au fost mai mult decât decente. A aruncat pentru 475 yards, a avut 4 pase de TD și procentajul său la pase complete a fost de 56,1%.

Am ales să investesc într-un handicap de -3,5 pus pe cei de la Air Force Falcons. Lotul acestora este net superior, iar perioada de aproape 3 săptămâni de pauză le-a oferit acestora timp suficient pentru a pregăti meciul cu Lobos.

New Mexico se bazează în totalitate pe evoluțiile lui Tuioti, iar în cazul în care acesta nu va putea fi apt de joc, din punctul meu de vedere, lupii vor fi pradă ușoară pentru Falcons. Lobos îl are ca înlocuitor pe Trae Hall, dar acesta nu se ridică nici pe departe la nivelul lui Tuioti.

Pont: Handicap -3,5 Air Force Falcons, cota [email protected] Unibet

Leave a Comment: