Meciul zilei din hochei 21.01.2021

Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Traversăm o perioadă excelentă, deoarece am reușit să bifăm 14 dintre cele 18 tips-uri propuse în această lună. Meciul zilei de astăzi are din nou la bază o confruntare din primul eșalon de hochei american-NHL. Mult succes!

Ponturi Hochei

Columbus Blue Jackets vs Tampa Bay Lightning (ora 02:00)

Columbus a început destul de modest noul sezon din NHL, deoarece au pierdut 3 dintre cele 4 dueluri susținute. Vin după înfrângererea suferită contra celor de la Detroit Red Wings, scor 3-2, după Over-Time.

Zona de atac a prezentat o eficientă scăzută, reușind să pună pe tabelă doar 8 goluri. În ceea ce privește zona de apărare, defensiva cedează goluri cu lejeritate, total de 13 pucuri permise până acum.

Jachetele albastre au început acest sezon fără doi jucători de bază, Brandon Dubinsky și Gustav Nyquist. Aceștia aduceau un plus în ofensivă. În această perioadă de transferuri a fost cumpărat Mikko Koivu, fost jucător al celor de la Wild. Nu se știe dacă va juca în meciul din această noapte.

Joonas Korpisalo va fi mai mult ca sigur cel responsabil cu menținerea buturilor intacte. Acesta a evoluat în două jocuri până acum, acumulând o medie de 2,05 goluri primite și un procentaj la salvări de 94,37%.

De cealaltă parte, Tampa s-a descurcat excelent până acum, reușind să câștige cel două jocuri programate. Aceștia trebuiau să susțină dueluri și cu Dallas Stars, dar din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 apărute la texani, aceste meciuri au fost amânate.

Acest lucru avantajează puțin pronosticul ales, deoarece fulgerele au avut timp suficient pentru a pregăti acest meci. Zona de atac s-a descurcat admirabil, reușind să puncteze în cele două dueluri cu Chicago numai puțin de 10 goluri.

Steven Stamkos a fost cel mai în formă jucător al echipei, acesta reușind să-și treacă în palmares 5 puncte, două goluri și 3 pase decisive. În ceea ce privește compartimentul defensiv, Chicago a reușit să puncteze doar de 3 ori.

Lipsa lui Nikita Kucherov nu s-a simțit absolut deloc. Rusul a acuzat o accidentare la zona șoldului și va rata întreg sezonul. În stagiunea precedentă, Kucherov a reușit să puncteze de 119 ori, 40 de goluri și 79 de pase decisive.

Am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de Tampa. Columbus are foarte mari probleme în apărare, iar de această dată urmează să se dueleze cu una dintre cele mai eficiente ofensive din NHL. Mă aștept la un meci cu foarte multe reușite.

Pont: Peste 2,5 goluri Tampa Bay Lightning, cota [email protected] Fortuna

Leave a Comment:

Open

bonus fara depunere Publicwin

Close